26 / 04 / 2024

İşte Sonbahar'ın yeni mobilya trendleri!

İşte Sonbahar'ın yeni mobilya trendleri!

Türkiye mobilya sektörünün yüzde 75’ini temsil eden Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), eski mobilyalarını değiştirmek isteyenler ya da yeni evlenecek çiftler için 2015’in sonbahar mobilya trendlerini açıkladı



İçinde bulunduğumuz sonbahar mevsimi ile birlikte evlerimizin dekorasyonunda da köklü bir değişikliğe ihtiyaç duyuyoruz. Mobilyalarda da değişim ve dönüşüm başladı. Mobilya sektörüne yön veren MOSDER, ofis ya da evlerinde değişikliğe gitmek isteyenler veya yeni evlenecek çiftler için 2015 sonbahar mobilya modasına yönelik bilgiler verdi.

Günümüzde birçok çok kişinin mobilya seçerken ilk etapta tasarıma ve dayanıklılığa öncelik verdiğini ve herkesin kendi tarzını yansıtabildiği mobilyaları tercih ettiklerini ifade eden MOSDER Başkanı İsmail Doğan, bu yılın sonbaharında mobilyalarda hangi renk ve tasarımların ön plana çıktığıyla ilgili şu ipuçlarını verdi: “Mobilya tercihleri, kişiliği ve zevki yansıtan bir araçtır.  Tasarım, dayanıklılık ve fonksiyonellik gibi mobilyalarda aranılan başlıca özellikler yine gündemde. Sonbahar mobilyalarında zarif ve modern çizgiler bu yıl da ön planda olurken, toprak tonlarıyla birlikte doğal renkler de kullanılıyor. Öte yandan sade, minimal aksesuarlarla tamamlanmış özgün ve elegan bir hava veren ahşap yüzeyler de bu yılın trendleri arasında yer alıyor”. 



Geri Dön