25 / 04 / 2024

İşte Türkiye'nin en beğenilen gayrimenkul şirketleri!

İşte Türkiye'nin en beğenilen gayrimenkul şirketleri!

Türkiye'de birçok şirke En Beğenilen Şirketlerinden biri olmak için mücadele veriyor. Çünkü en beğenilenler arasında yer almak başarının bir anlamda tescili kabul ediliyor. İşte detaylar...



Liderliğe oynayan birçok şirket Türkiye'nin En Beğenilen Şirketlerinden biri olmak için mücadele veriyor. Çünkü en beğenilenler arasında yer almak başarının bir anlamda tescili kabul ediliyor. Bu yüzden pek çok şirket, beğeni sıralamasında yer almak için kendi özel formülünü oluşturuyor. Sıralamaya girenler ise orada kalmak için strateji geliştiriyor. İşte Capital Dergisi'nin yayınladığı Türkiye'nin En Beğenilen Şirketleri'ne gire gayrimenkul firmaları...

 

 

"YURT DIŞI LİDERLİK PLANIMIZ HAZIR"

 

İşte Türkiye nin en beğenilen gayrimenkul şirketleri!

 

ERDEN TİMUR /NEF İCRA KURULU BAŞKANI

 

BAŞARI YAKLAŞIMI 

 

Endüstrinin yüzyılları aşan uygulamalarına meydan okumamızın, dünyanın en iyi mimarlarını İstanbul’un mütevazı semtlerindeki projelere özel ürün ürettirmeye ikna etmemizin, Amerika’nın en büyük geliştiricileriyle iş ortaklıkları konuşmamızın temelinde “aşk” olarak tanımlayacağımız ve içinde birçok duyguyu harmanlayan bir yaklaşım yatıyor. İşte bu aşk, bizi 4 yılda pazarın tepesine oturtuyor ve gayrimenkul sektörünün en beğenilen markası yapıyor.

 

10 YILLIK HEDEF

 

Nef var olduğu sürece, insan odaklı temel stratejisini sürdürmeye devam edecek. Daha çok insana dokunmak için stratejimizi geliştireceğiz. En başından beri peşinden gittiğimiz sosyal inovasyon anlayışımızla özgürlüğü daha çok kişi için erişilebilir kılmaya çalışacağız. Lüksü ve tasarımı demokratikleştirmeye ve herkese ulaştırmaya devam edeceğiz.

 

Şimdi de yurt dışında lider gayrimenkul şirketi olmak için stratejik planımız hazır durumda. Özgürlüğü temel alan, paylaşım ekonomisine yönelik yeni konseptlerimizle hedefimizi tüm dünya olarak belirledik. 10 yıl içinde ABD ve Avrupa’nın 10 metropolünde Nef bayrağını dalgalandırmayı hedefliyoruz

 

"HEDEF DÜNYA ÇAPINDA BİLİNİRLİĞİ YÜKSELTMEK"

 

İşte Türkiye nin en beğenilen gayrimenkul şirketleri!

 

Sanko Holding önümüzdeki dönemde en beğenilenler listesinde yer almakta kararlı. Sanko. Holding'in kuruluşundan itibaren tüm şirketleriyle toplum yararına olmayan hiçbir faaliyette bulunmamaya özen gösterdiğini belirten Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Konukoğlu, “Ayrıca, yatırımlarımızın.bulunduğu kentlerde, yöre halkıyla birlikte yürüttüğümüz kurumsal sosyal sorumluluk projeleriyle toplumsal dayanışma ve kucaklaşmayı sağlamaya dikkat ediyoruz” diyor. Her zaman yaptıkları yatırımlarla bulundukları sektörlerde itici güç olmaya çalışırken sağladıkları istihdamın büyüklüğünün de kendileri için gurur olduğunu ifade eden Konukoğlu, sözlerine şöyle devam ediyor:

 

“Bundan sonra da büyüme sürecinde topluma değer katmak, istihdama katkıda bulunmak önceliğimiz olacak. Ayrıca yenilikçilikte ve çalışan memnuniyetinde ön plana çıkmak da hedeflerimiz arasında. Yapacağımız yatırımlarla dünya çapında bilinirliği yüksek grup olmayı hedefliyoruz. Tüm bunların beraberinde güçlü bir itibar göstergesi olan ‘En Beğenilen Şirketler’ arasında yer almanın yanı sıra kalıcı olmak ve yerimizi daha da güçlendirmek niyetindeyiz.”

 

 

 

"İŞ İYİ OLUNCA BEĞENİLME DOĞAL SÜREÇ"

 

İşte Türkiye nin en beğenilen gayrimenkul şirketleri!

 

ERHAN BOYSANOĞLU/MESA  YKB

 

STRATEJİSİ OLMADI 

Aslında Mesa’nın 49 yıl önce yola çıktığında ‘beğenilme’ açısından herhangi bir kaygısı ya da stratejisi olmadı. Sadece işini en iyi, en doğru şekilde yapmaya çalıştı. Bunu ürettiği her metrekareye, faaliyet gösterdiği tüm alanlara taşıdı. Yaptığınız iş, iyi, doğru, kaliteli olunca zaten beğenilme, başarı gibi sonuçlara da doğal bir süreç olarak ulaşıyorsunuz.

 

ÜRETMEYE DEVAM 

 

Zira ‘beğenilmek’, bilinirliğe benzemez. Kısa bir süreçte, para harcayarak elde edilebilecek bir unvan değildir. Beğenilmek, ilk günden bu yana yaptığınız işle attığınız her adımda kazanılan, ancak sizin aldığınız değil, müşteriniz, paydaşlarınız ve hatta rakipleriniz tarafından size verilen bir taltiftir aslında. En beğenilen olmak için yine özel bir stratejimiz olmayacak. Biz en iyi bildiğimiz şeye, yani işimizi yapmaya devam edeceğiz.


Geri Dön