25 / 04 / 2024

İşte yerli ve milli pasaport! Soylu 'ücretsiz' dedi

İşte yerli ve milli pasaport! Soylu 'ücretsiz' dedi

İçişleri Bakanı Soylu basımına geçilen yerli ve milli pasaportlarda Turkey yerine Türkiye yazdığını vurguladı. Soylu, süre uzatmalarda ise yapılan haberlerin aksine ücret alınmayacağını söyledi. 



İşte yerli ve milli pasaport! Soylu ücretsiz dedi

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'ne gelerek gazetecilerin sorularını yanıtlayan Soylu,  Ocak'tan bu yana basılan pasaport sayısının 1 milyon 630 bini bulduğunu anlattı.

Soylu, "Yerli pasaportlarda ilk olarak yeşil pasaport basacağız. Burada yüksek bir talep var. Günlük pasaport talebi 7-8 bindir ama son 4-5 aydır bu talep 10 bin-15 bin arasında gidip geliyor. Bu da şundan kaynaklanıyor, özellikle her şeyi siyasallaştırmayı seven bir candaş medya var. Bu medya, toplumu yanlış bilgilendirip meseleyi kaosa döndürebilmek için kasti bir anons yaptı, 'Fahiş fiyata 2023'te pasaport ulaşacak' dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön