19 / 04 / 2024

İstihale'nin ilk açık artırması 10 Mayıs'ta!

 İstihale'nin ilk açık artırması 10 Mayıs'ta!

Türkiye’de ilk kez münferit mülklerin açık artırma sistemiyle satışına olanak sağlayan İSTİHALE, konut projelerinin de katılacağı ilk müzayedesini 10 Mayıs Perşembe günü gerçekleştirecek. 



İSTİHALE konut projelerinin de katılacağı ilk müzayedesini 10 Mayıs Perşembe günü Swissotel The Bosphorus’daki Asuka salonunda yapacak. 

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre; Açık artırma sisteminde en kısa geri dönüş süresi 9, en uzun dönüş süresi 17 yıl olan mülklerin büyük avantajla satışa  çıkacak.  İSTİHALE ile Türkiye gayrimenkul sektöründe konutların satış ve amortisman sürelerini kısalması hedefleniyor.


Türkiye gayrimenkul sektörü, yeni bir döneme giriyor. İSTİHALE, İngiliz yatırımcı Tyla Angelis’in girişimi ile kuruldu. 30 yılı aşkın süredir başarı ile sürdürülen İngiltere’deki sistemi birebir uyarlayarak açık artırma ile münferit mülk alışverişine imkan tanıyacak. 
 
İSTİHALE, gayrimenkul sektöründeki balon fiyat oluşumunu engelleyerek mülklerin gerçek değerine kavuşmasını sağlamak için, konut satışlarının hız kazanmasına yardımcı olmak için kuruldu. 


Geri Dön