28 / 03 / 2024

İstikbal Kosova'da 2 mağaza açtı!

İstikbal Kosova'da 2 mağaza açtı!

İstikbal, Kosova'nın Gjilan ve Ferizaj şehirlerinde aynı günde 2 mağaza açtı. Böylece yurtdışı mağaza sayısı 334'e ulaştı.



İstikbal, yurtdışı pazarlarda yaygınlaşma ve daha fazla tüketiciye ulaşma hedefi doğrultusunda Kosova'da yatırım yaptı.


Kosova'nın Gjilan ve Ferizaj şehirlerinde aynı günde 2 mağaza açan İstikbal'in yurtdışı mağaza sayısı 334'e ulaştı. Kosova'da konuşan Boydak Holding CEO'su ve İstikbal Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Boydak, “İstikbal markamızla hedefimiz, 2016 sonu itibarıyla Avrupa'da 100 mağazaya ulaşmak. Biz markamızı dünya çapında tanınır ve erişilebilir bir yapıya ulaştırmak istiyoruz. Bunun için de içeride ve dışarıda tüketiciye güvenebilecekleri bir markayı, kaliteli ve uygun fiyat garantisiyle sunmak için çalışıyoruz. Kosova'da açtığımız 2 mağaza, bu yoldaki iddiamızın güzel bir örneğidir.” diye konuştu.


İstikbal, Gjilan şehrinde 1.500 metrekarelik, Ferizaj şehrinde 800 metrekarelik mağazasıyla Kosovalı tüketicilere hizmet verecek. Mağaza açılışlarına Boydak Holding CEO'su ve İstikbal Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Boydak, Kosova Türk Temsil Heyeti temsilcileri ile Gjilan Belediye Başkanı Lutfi Haziri ve Ferizaj Belediye Başkanı Muharrem Svarqa katıldı.


Açılışta konuşan Boydak Holding CEO'su ve İstikbal Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Boydak, 2023'te dünyanın en büyük 3 mobilya üreticisinden biri olma hedefiyle mağazalaşma faaliyetlerimize devam ettiklerini söyledi. Boydak, 2015 yılı sonunda planladıkları yurtdışı toplam mağaza portföyüne 32 yeni mağaza ekleneceğini belirtti.


İstikbal markasının mobilya sektöründe açık ara lider olduğunu belirten Memduh Boydak, “Yeniliğe dayalı büyüme stratejisi olan markamızla ürünlerimizi bugün Avrupa'dan Asya'ya, Ortadoğu'dan Kuzey Afrika'ya ve Amerika'ya kadar tüketicilerle buluşturuyoruz.” diye konuştu.


Zaman


Geri Dön