26 / 04 / 2024

İstikbal Regina'dan yeni tasarım fikirleri!

İstikbal Regina'dan yeni tasarım fikirleri!

İstikbal Regina, Elit, Scala, Nova ile yaşam alanlarına yeni dekorasyon fikirleri getiriyor



İtalyan estetiği ve İstikbal kalitesini bir arada sunan İstikbal Regina, yepyeni mutfak tasarımlan Nemo, Avangard, Select, Artey Elegânce ve banyoları yenilemenin zamanı olduğunu hatırlatan Elit, Scala, Nova ile yaşam alanlarına yeni dekorasyon fikirleri getiriyor.

Dingin ve ağırbaşlı görüntüsünün yanı sıra hareketli tasarımı ile ön plana çıkan Nemo, parlak teak ve krem laminat kapaklarının mükemmel uyumu ile göz dolduruyor. Parlak krom entegre kulpları ile estetiğin ön plana çıkarıldığı Nemo'da geniş camb dolaplar mutfaklardaki tüm gereksiz eşyaları depolamaya yetecek kadar büyük tasarlanabiliyor.

Yalın çizgilerin desenlerin görkemiyle bütünleştiği Avangard modeli ise dolap kulplarından iç tasarımına, malzemesinden renk alternatiflerine kadar her ayrıntısında geleceğin çizgilerini taşıyor. Parlak ve kendinden çiçek desenli kapakları ile mutfasklara renk katan Avangard, kapak kenarlarında ver alan parlak krom çıtaları ile detaylardaki mükemmelliği garantiliyor. Farklı renk alternatifleri ile her eve uyan tasarıma sahip Avangard'da yer alan siyah camlı dolaplar ise mutfaklara zarafet katıyor.
Vatan


Geri Dön