25 / 04 / 2024

İstmarina AVM 28 Mart'ta açılacak!

İstmarina AVM 28 Mart'ta açılacak!

Emlak Konut GYO ve DAP Yapı ortaklığı ile İstanbul Anadolu yakasının yeni çekim merkezi Kartal’da hayata geçirilen Dünya’nın En İyi Yapı Geliştirme projesi ödüllü İstMarina projesinin önemli bir parçasını oluşturan İstmarina AVM açılış için gün sayıyor.



165 bin metrekare alan üzerinde yükselen ve 160 mağazanın yer alacağı İstMarina AVM 28 Mart 2018 Çarşamba günü kapılarını açacak.

250 milyon euro yatırımla hayata geçirilen İstmarina AVM birçok ünlü markaya ev sahipliği yapacak. İstmarina AVM'de yerli ve yabancı markalar dışında sinema, çocuk oyun alanı gibi sosyal sosyal donatı alanları da bulunacak. 

Kiralamalar sürüyor
İstMarina AVM’de 70 bin metrekare kiralanabilir alanın yüzde 30’u cafe ve restoranlardan oluşacak. İstmarina AVM'de yer alan ticari ünitelerin kiralama işlemlerine de başlanıldı. İstmarina AVM'de toplam 68 bin 200 metrekare kiralanabilir alanın 48 bin 359 metrekaresinin kiralama işlemi tamamlandı. 

Kartal'ın yeni buluşma merkezi olacak İstanbul Marina AVM'de moda, aksesuar, kozmetik başta olmak üzere farklı alanlarda dünyanın en seçkin markaları yer alacak. 

Marina bağlantısı, deniz manzarası ve tasarımı ile öne çıkan, moda dünyasının ünlü markaları,  dünya mutfaklarından çok seçenekli restoranları ve günün her saatinin keyfini çıkarmayı sağlayacak cafeleriyle ziyaretçilerine çeşitli alternatifler sunmaya hazırlanan İstmarina AVM’nin yönetimi ve kiralaması, gayrimenkul ve yatırım yönetiminin alanında uzman firması JLL Türkiye tarafından gerçekleştirilecek. 

İstmarina AVM için DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz ve JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş’ın ev sahipliğinde, 27 Mart 2018 Salı günü de basın lansmanı düzenlenecek. 

 

Öznur YASLI / Emlakkulisi.com


Geri Dön