26 / 04 / 2024

İstMarina AVM’ye MarCom Awards'tan 4 ödül!

İstMarina AVM’ye MarCom Awards'tan 4 ödül!

İstMarina Alışveriş Merkezi, Dünyanın en önemli pazarlama ve iletişim ödülleri arasında gösterilen Marcom Ödülleri’nde 4 kategoride Platin ödül almaya hak kazandı.




Anadolu Yakasının çehresini değiştiren yeni nesil alışveriş Merkezi İstMarina AVM, Pazarlama İletişimi Profesyonelleri Derneği (AMCP) tarafından bu yıl 14'üncüsü gerçekleştirilen MarCom Ödülleri'nde 4 platin ödüle layık görüldü.

İki kategoride değerlendirilen ödül kapsamında; Açılış Etkinlikleri kategorisinde ‘En iyi Konsept Çocuk Aktivitesi’ ve ‘En İyi Tematik Aktivite’, Dijital Akvaryum kategorisinde ise ‘En İyi İlk Etkileşim’ ve ‘En iyi Konsept Açılış Projesi’ ödül aldı.

Başvuruların halkla ilişkiler uzmanlarından meydana gelen bir jüri tarafından değerlendirildiği Marcom Ödülleri’nde, iletişim ve pazarlama alanındaki mükemmellik ödüllendirilirken sektör profesyonellerinin yaratıcılık, yoğun çalışma ve büyüklüğü baz alındı.

Bu kapsamda İstMarina alışveriş merkezi; her yıl dünyanın en büyük şirketlerinin, reklam ve halkla ilişkiler ajansları ile sivil toplum kuruluşlarının başvurduğu platformda 4 platin ödül kazanarak, uluslararası alandaki başarısını katlaadı.


Geri Dön