28 / 03 / 2024

İstMarina'da sıfır faizlik bahar kampanyası!

İstMarina'da sıfır faizlik bahar kampanyası!

DAP Yapı,Kartal'da hayata geçirdiği İstMarina için bahar aylarına özel kampanyası ile peşinatsız O faizle, banka kredisiz 40 ay vade ile konut sahibi olma imkanı veriyor.



DAP Yapı, Kartal'da hayata geçirdiği Dünya'nın En İyi Yapı Geliştirme projesi ödüllü İstMarina'nın sınırlı sayıda kalan daireleri için müthiş bir kampanyaya imza atıyor. İstMarina Bahar Kampanyasında faizin tamamı DAP Yapı tarafından ödeniyor. Kampanya ile İstMarina'da peşinat tutan teslim tarihinde ödenirken 0 faiz, banka kredisiz 40 ay vade ile konut sahibi olma fırsatı veriliyor. 


"ÖDÜLLERLE GURURLANDIK"

 DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Kartal'da yükselen İstMarina projesinin satış başarısı ve aldığı Dünya çapındaki ödüllerle gururlandıklarını belirterek, "İstMarina'yı lanse ettiğimiz tarihten itibaren yoğun bir ilgi ile karşılaştık. İstMarina'nın ne denli özel olduğunu uluslararası alanda elde ettiğimiz başarılarla da ispatlamış olduk. Bu büyük gururu müşterilerimizle paylaşmak adına yeni bir kampanyaya imza atıyoruz" şeklinde konuştu. 


ADALAR MANZARALI TERASLAR 

İstMarina, ihtiyaca yönelik birbirinden farklı tiplerde, 1+0'dan 5+1'e 1463 üniteden oluşuyor. 34 metrekarelik en küçük rezidanstan 720 metrekarelik 5+1'e uzanan farklı seçeneklerin yer aldığı projede tüm rezidansların adalar manzarasına sahip büyük terasları bulunuyor. 


Vahdet Gazetesi


Geri Dön