24 / 04 / 2024

İstMarina’da topraktan ev alanlar yüzde 250 prime ulaştı!

 İstMarina’da topraktan ev alanlar yüzde 250 prime ulaştı!

Daire teslimleri başlayan İstMarina projesinde topraktan satın alınan bazı ünitelerde yüzde 250'yi bulan primlere ulaşıldı...



DAP Yapı'nın İstanbul Kartal'da hayata geçirdiği İstMarina’da teslimler başladı. 2014-2015 yılında ‘Dünyanın En İyi Yapı Geliştirme’ projesi seçilen İstMarina için DAP Holding Başkanı Ziya Yılmaz, "Uluslararası arenada adından söz ettiren İstMarina'da sona gelindi. Sadece Türkiye'nin değil dünyanın en özel projelerinden birini hayata geçirmenin heyecanı ve gururunu yaşıyoruz. Daire sahiplerini arıyor ve teslimler için randevu veriyoruz. İhale sürecinden bugüne kadar inanılmaz bir çalışmaya imza atıldı. Lansmandan bu yana özellikle topraktan satın alınan bazı ünitelerde yüzde 250'yi bulan primlere ulaşıldı." dedi. 

Altyapıya 45 milyon TL yatırım yapıldı

Sabah Gazetesi'nin haberine göre projenin sadece altyapısına 45 milyon TL yatırım yaptıklarını söyleyen Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: "Projemizin içerisinde yer alan özel okulumuz da yeni eğitim öğretim yılına başladı. İstMarina AVM'de ise sona yaklaştık. Acıbadem Hastanesi'nde de çalışmalar hızla devam ediyor. Yakın zamanda hastanenin açılışı da gerçekleşecek. İstMarina AVM muhteşem manzarası, gurme restoranları ile başta bölge halkı olmak üzere İstanbulluların hatta turistlerin uğrak noktası haline gelecek. İstanbul'a ve ülkemize anıt binalar, sembol eserler kazandırmaya devam ederken, halkımızın yararlanması için de DAP Yapı olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. DAP Yapı olarak bu güne kadar geliştirdiğimiz projeler, elde ettiğimiz ödüller ve prim getirileri ile çok olumlu geri dönüşler alıyoruz."

 

Web: http://www.istmarina.com.tr/


Geri Dön