17 / 04 / 2024

İstova Kağıthane projesinin temeli atıldı!

İstova Kağıthane projesinin temeli atıldı!

Kağıthane’de Yamaç Yapı tarafından inşa edilen İstov’ projesinin temeli düzenlenen törenle atıldı. 24 ayda teslim edilmesi planlanan proje, toplam 600 bağımsız birimden oluşuyor.



İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane’de Yamaç Yapı imzasıyla hayata geçirilecek olan ‘İstova’ projesinin temel atma töreni Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, milletvekilleri, şirket yöneticileri ve çok sayıda değerli misafirin katılımıyla gerçekleşti. Tamamlandığında Kağıthane’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olacak olan İstova, 80 bin metrekare üzerinde hayata geçiriliyor. 


İstova; toplam 600 bağımsız birim olmak üzere 500 konut, 100 ticari ünite ve bir alışveriş merkezinin yer aldığı karma bir proje olarak inşa ediliyor. 15’er katlı 4  bloktan oluşan projede farklı alan büyüklüklerine sahip 1+1’den 5+1’e kadar geniş daire seçenekleri bulunuyor. 


İstova projesinin temel atma töreninde konuşan Yamaç Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Yamaç, ülkenin geleceğine güvenin bir göstergesi olarak yatırımlarına ara vermediklerinin altını çizdi. Yamaç “İstova projemizin temellerini İstanbul’un en hızlı gelişen bölgelerinden biri olan Kağıthane atıyoruz. Ülkemize ve inşaat sektörünün geleceğine güveniyoruz, Yamaç Yapı olarak yatırımlarımıza bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hız kesmeden devam edeceğiz” diye konuştu.


İstova Kağıthane projesinin temeli atıldı!

İstanbul’un en merkezi lokasyonunda yükseliyor

8 bin metrekare alan üzerinde yer alan ve spor salonu, fitness, olimpik yüzme havuzu, kapalı otopark , hamam, sauna, bilardo, çocuk oyun alanı, çok amaçlı toplantı salonu gibi geniş sosyal donatıları içerisinde barındıran İstova’nın 2018 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor. Ulaşım akslarına yakınlığı ve lokasyonuylada ön plana çıkan İstova projesi lansman öncesinde metrekaresi 6 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Kuzey Marmara Yollarının tamamlanmasıyla beraber en cazip merkez haline gelen Kağıthane’de konumlanan ‘İstova’; birçok önemli hastane, alışveriş merkezi ve üniversitelere yakınlığıyla da dikkat çekiyor. İstova, Levent ve Beşiktaş’a 5 dakika, Sarıyer’e 10 dakika, 3. Havalimanı’na 20 dakika mesafede konumlanıyor.



Geri Dön