28 / 03 / 2024

İtalyan BTicino'dan ev ve işyerlerine uygun Legrand anahtar priz serileri!

İtalyan BTicino'dan ev ve işyerlerine uygun Legrand anahtar priz serileri!

Legrand ve Legrand Grup bünyesinde yer alan ve estetiği ile göz dolduran İtalyan BTicino ev ve iş yerinize en uygun anahtar priz serilerini sizlerle buluşturuyor.



Evinizi veya iş yerinizi bu akıllı platform üzerinden tek dokunuşla renklendirebilir, zevkinize en uygun Legrand anahtar serisini seçebilirsiniz.


Evinizin anahtar prizlerini ‘Legrandevimde.com‘da oturduğunuz yerden seçebilirsiniz. Pratik kullanımı ve işlevselliği ile zengin seçenekli Legrand anahtar priz serilerini kullanıcılar ile buluşturan legrandevimde.com, kullanıcılara eşsiz bir deneyim yaşatıyor. Platform içerisinde bulunan mutfak, salon, yatak odası ve banyodan dilediğinizi seçebilir ve ruhunuzu yansıtan 


Legrand anahtar priz serisi ile donatabilirsiniz. İster salonunuzu, ister mutfağınızı birbirinden çeşitli renklerle boyayabilir, geniş ürün yelpazesinden size en uygun anahtar prizi deneyerek bulabilirsiniz.


Web sitesinde, Legrand'ın modern ve yenilikçi çizgilerle tasarlanan Celest, Salbei ve Valena anahtar priz serilerinin yanı sıra İtalyan BTicino'nun zarif Axolute, Livingligt ve Matix serileri 

göz dolduruyor. Üstelik anahtarların doku, çerçeve ve mekanizma seçenekleriyle sevdiğiniz tasarım ve renk kombinasyonlarını yaratmak elinizde.


Geri Dön