16 / 04 / 2024

Legrand anahtar priz serileri

Legrand anahtar priz serileri

Legrand ve Legrand Grup bünyesinde yer alan ve estetiği ile göz dolduran İtalyan BTicino ev ve iş yerinize en uygun anahtar priz serilerini sizlerle buluşturuyor.

Legrand anahtar priz serilerini tanıtıyor!

Bina, elektrik ve dijital altyapıları için ürün ve sistemler konusunda uzman marka Legrand ve Legrand Grup bünyesinde yer alan İtalyan BTicino ev ve iş yerinize en uygun anahtar priz serilerini seçebileceğiniz platformunu sizlerle buluşuyor...

Elbi Elektrik TOKİ İlk Evim İlk İşim’e elektrik verecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ (Toplu Konut İdaresi) eli ile gerçekleştirilen projelerinin, anahtar priz ürünlerinde tercihi ve gözde markası Elbi Elektrik, projelerine dair açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

Validebağ Konutları'nda Günsan imzası!

Anahtar, priz ve elektrik ekipmanları alanında yenilikçi ürünleriyle önemli konut projelerinin çözüm ortağı olan Günsan Elektrik, İstanbul’da Dap Yapı’nın Validebağ Konutları projesinde de yerini aldı. Validebağ Konutlarında Günsan’ın metal şıklığı sunan Eqona Noble serisinden 45 bin adet Inox bronz

Aydın’daki inşaat projelerine Günsan imzası!

Günsan, inşaat sektörüne kaliteli, güvenilir ve uygun fiyatlı çözümler sunuyor. Anahtar, priz ve alçak gerilim ekipmanları alanında bulunan ürün portföyüyle, inşaat sektörünün çözüm ortağı olan Günsan Elektrik, Aydın’da dört farklı inşaat projesinde yer aldı.

Günsan, inşaat sektörünün çözüm ortağı oldu!

Anahtar priz ve elektrik aksesuarları alanındaki 17 bin parçalık ürün portföyünü, hem ülke içine hem de dünyada 50’den fazla ülkeye ulaştıran Günsan Elektrik, referans projeleriyle özel konut projelerinde yer alıyor. 

NLogo projesinin anahtar prizleri Günsan Elektrik'ten!

Günsan Elektrik, inşaat sektörüne ve gayrimenkul projelerine değer katmayı sürdürüyor. Günsan, Özyurtlar İnşaat’ın İstanbul Esenyurt’ta hayata geçirdiği NLogo projesinin de anahtar priz ürünlerini sağlayacak.

Vira İstanbul projesini Günsan ürünleri aydınlatacak!

Gül İnşaat, Beylikdüzü’nde hayata geçirdiği Vira İstanbul projesinde, Günsan’ın Eqona Beyaz serisi anahtar priz ürünlerini tercih etti.

Soliroc anahtar-priz serisi sıradanlığa meydan okuyor!

Dekorasyonun popüler stillerinden olan Soliroc anahtar-priz serisi ile sıradanlığa meydan okuyor.

Kartal İstmarina'nın aydınlatması Günsan'dan!

Dap Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen İstmarina projesi aydınlatma için Günsan’ın Modüler Inox serisini seçti. Günsan, 1502 daire ve 258 ticari alanın anahtar, priz ürünlerini sağlayacak.

Günsan’dan Visage Grup Priz serisi!

Elektrik anahtarı ve priz sektörünün öncü markalarından Günsan, tasarım, güvenlik, inovasyon ve kaliteyi bir araya getirdiği Visage Grup Priz serisini tüketicilerin beğenisine sunuyor.

Günsan'dan Visage Grup Priz serisi!

Elektrik anahtarı ve priz sektörünün öncü markalarından Günsan, tasarım, güvenlik, inovasyon ve kaliteyi bir araya getirdiği Visage Grup Priz serisini tüketicilerin beğenisine sunuyor.

Günsan, Uluslararası İnşaat Fuarı’nda!

Elektrik anahtarı ve priz sektörünün öncü markalarından Günsan, tasarım, güvenlik ve kaliteyi bir araya getirdiği anahtar priz serilerini Uluslararası İnşaat Fuarı’nda İranlıların beğenisine sundu.

BTicino, yaşam alanlarına şık ve estetik çözümler sunuyor!

İtalyan tasarımı üstün teknolojili BTicino, mobilyalar, perdeler ve kapı kollarıyla uyumlu anahtar-priz serisiyle, yaşam alanları için şık ve estetik çözümler sunuyor.

SalbeiTM and SalbeiTM Selection ile kolay montaj!

Esnek ve dayanıklılığı ile öne çıkan SALBEİ™ ve SALBEİ™ SELECTION anahtar priz serisi, farklı mimari özelliklere sahip konutlarda güvenli kullanım olanağı sunuyor.

Legrand anahtar priz serileri Haberi

Legrand anahtar priz serileri

Evinizi veya iş yerinizi bu akıllı platform üzerinden tek dokunuşla renklendirebilir, zevkinize en uygun Legrand anahtar serisini seçebilirsiniz.


Evinizin anahtar prizlerini ‘Legrandevimde.com‘da oturduğunuz yerden seçebilirsiniz. Pratik kullanımı ve işlevselliği ile zengin seçenekli Legrand anahtar priz serilerini kullanıcılar ile buluşturan legrandevimde.com, kullanıcılara eşsiz bir deneyim yaşatıyor. Platform içerisinde bulunan mutfak, salon, yatak odası ve banyodan dilediğinizi seçebilir ve ruhunuzu yansıtan 


Legrand anahtar priz serisi ile donatabilirsiniz. İster salonunuzu, ister mutfağınızı birbirinden çeşitli renklerle boyayabilir, geniş ürün yelpazesinden size en uygun anahtar prizi deneyerek bulabilirsiniz.


Web sitesinde, Legrand'ın modern ve yenilikçi çizgilerle tasarlanan Celest, Salbei ve Valena anahtar priz serilerinin yanı sıra İtalyan BTicino'nun zarif Axolute, Livingligt ve Matix serileri 

göz dolduruyor. Üstelik anahtarların doku, çerçeve ve mekanizma seçenekleriyle sevdiğiniz tasarım ve renk kombinasyonlarını yaratmak...