19 / 04 / 2024

Aydın’daki inşaat projelerine Günsan imzası!

Aydın’daki inşaat projelerine Günsan imzası!

Günsan, inşaat sektörüne kaliteli, güvenilir ve uygun fiyatlı çözümler sunuyor. Anahtar, priz ve alçak gerilim ekipmanları alanında bulunan ürün portföyüyle, inşaat sektörünün çözüm ortağı olan Günsan Elektrik, Aydın’da dört farklı inşaat projesinde yer aldı.



Geniş ürün portföyüyle Türkiye’nin dört bir yanına ve 50’den fazla ülkeye ulaştıran Günsan, inşaat sektörüne kaliteli, güvenilir ve uygun fiyatlı çözümler sunuyor. Anahtar & priz ve alçak gerilim ekipmanları alanında bulunan geniş ürün portföyüyle, inşaat sektörünün çözüm ortağı olan Günsan Elektrik, Aydın’da Armada Prestige, Arke Kotan, TNR Villa ve Zeyko İnşaat Green Park olmak üzere dört farklı inşaat projesinde imza attı.

Anahtar priz ve elektrik aksesuarları alanındaki 17 bin parçalık ürün portföyüyle birçok kamu projesi ve prestijli konut projelerinde yer alan Günsan Elektrik, son iki yılda gayrimenkul projelerinde bulunuyor.

Geçtiğimiz yıl dünya kamuoyunda ses getiren projeler arasındaki İstanbul Havalimanı’nın aydınlatma kontrolünü üstlenen Günsan Elektrik, 2019'da referans projelerine tüm hızıyla sürüyor. Son olarak Aydın’da bulunan Arke Kotan Projesinde 120 daire, Zeyko İnşaat Green Park’da 160 daire ile TNR Villa projesinde 30 villanın anahtar ve priz ürünlerini sağlayan Günsan’ın 60 bin ürünü kullanıldı.


Geri Dön