19 / 04 / 2024

Atatürk Havalimanı'ndaki salgın hastanesinin inşaatı havadan görüntülendi!

Atatürk Havalimanı'ndaki salgın hastanesinin inşaatı havadan görüntülendi!

Atatürk Havalimanı'nda inşa edilen salgın hastanesinin bina yapım çalışmaları sürüyor. Hastane inşaatı havadan görüntülendi. Görüntülerde, çevre düzenlemesinin başladığı görüldü...



Atatürk Havalimanı'nda başlanan bin yataklı salgın hastanesinin bina yapım işleri sürerken, bazı bölümlerin çatılarında sona gelindi. Diğer yandan hastanenin çevre düzenlemesine de başlanırken, hastane inşaatının son durumu havadan fotoğraflandı.

Atatürk Havalimanı ndaki salgın hastanesinin inşaatı havadan görüntülendi!

Sabah'ta yer alan habere göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 Nisan'da video konferans yöntemiyle düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısından sonra yaptığı açıklamada İstanbul'da Atatürk Havalimanı ve Sancaktepe'de iki salgın hastanesinin inşa edileceğini duyurmuştu.

Atatürk Havalimanı ndaki salgın hastanesinin inşaatı havadan görüntülendi!

ÇEVRE DÜZENLEMESİNE BAŞLANILDI

Atatürk Havalimanı'ndaki bin yataklı salgın hastanesi inşaatında bina yapım çalışmaları hızla sürüyor. Hastanenin bazı bölümlerinin çatıları bitirildi. Bir yandan da çevre düzenlemesi başladı.

Çok sayıda işçi ve iş makinesinin aralıksız çalıştığı hastanenin yakın bir zamanda bitirilip hizmete açılması öngörülüyor. 

Sancaktepe'deki salgın hastanesinin inşaatı havadan görüntülendi!

Başakşehir Şehir Hastanesi 20 Mayıs'ta tamamen açılacak!

Göztepe Şehir Hastanesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

 


Geri Dön