28 / 03 / 2024

Legrand anahtar priz serilerini tanıtıyor!

Legrand anahtar priz serilerini tanıtıyor!

Bina, elektrik ve dijital altyapıları için ürün ve sistemler konusunda uzman marka Legrand ve Legrand Grup bünyesinde yer alan İtalyan BTicino ev ve iş yerinize en uygun anahtar priz serilerini seçebileceğiniz platformunu sizlerle buluşuyor...



Tüm elektrik altyapı ihtiyaçlarınıza sınırsız çözümler sunan Legrand, yeni projesi www.legrandevimde.com web sitesi ile hayatınızı kolaylaştırmaya devam ediyor. Evinizi veya iş yerinizi bu akıllı platform üzerinden tek dokunuşla renklendirebilir, zevkinize en uygun Legrand anahtar prizini seçebilirsiniz.


Evinizin anahtar prizlerini “Legrandevimde.com”da oturduğunuz yerden seçin!


Pratik kullanımı ve işlevselliği ile zengin seçenekli Legrand anahtar priz serilerini kullanıcılar ile buluşturan legrandevimde.com, kullanıcılara eşsiz bir deneyim yaşatıyor. Platform içerisinde bulunan mutfak, salon, yatak odası ve banyodan dilediğinizi seçebilir ve ruhunuzu yansıtan Legrand anahtar priz serisi ile donatabilirsiniz. İster salonunuzu, ister mutfağınızı birbirinden çeşitli renklerle boyayabilir, geniş ürün yelpazesinden size en uygun anahtar prizi deneyerek bulabilirisiniz.


Web sitesinde, Legrand’ın modern ve yenilikçi çizgilerle tasarlanan Celest, Salbei ve Valena anahtar priz serilerinin yanı sıra İtalyan BTicino’nun zarif Axolute, Livingligt ve Matix serileri göz dolduruyor. Üstelik anahtarların doku, çerçeve ve mekanizma seçenekleriyle sevdiğiniz tasarım ve renk kombinasyonlarını yaratmak elinizde.




Geri Dön