28 / 03 / 2024

İvedik OSB'de dükkanlar değer kazanacak!

İvedik OSB'de dükkanlar değer kazanacak!

Son yıllarda yapılan yatırımlarla Organize Sanayi Bölgelerinin değerleri artıyor. İş yeri ve ofis projeleri, Organize Sanayi Bölgelerdeki yapıların değerleneceğinin sinyallerini veriyor.



Sektördeki tecrübesi ve öngörüsüyle OSB'lerdeki dönüşümü başlatan Has Metal, İvedik'te bir ilki gerçekleştiriyor. Ofis, otel ve iş yerlerini bir arada bulunduran projeleriyle İvedik'e farklı bir soluk getiren Has Metal, organize sanayi bölgesinin yeniden yapılandırılmasında en büyük adımlardan birini attı. Has Metal Pazarlama Koordinatörü Ümmühan Özkan, bölgenin vizyonunu değiştirecek projelerini anlattı. HM Commerce Center'ı tercih edenleri bloklar arasında yer alan "Alışveriş Caddesi"nin karşılayacağını söyleyen Özkan, "Birçok dükkânın yan yana bulunduğu bu alanda, tüketiciler aradıklarını rahatlıkla bulabilecekler. Proje dışına çıkmadan, zamandan tasarruf ederek yapacakları alışveriş, yoğun iş yaşamının arasında keyifli bir mola vermelerini sağlayacak" şeklinde konuştu.


ÖĞLE ARASI SPOR

Trafiğin yoğun olduğu iş çıkışı saatlerinde kimsenin spor salonuna gitmek istemediğini vurgulayan Özkan, "İş yorgunluğunun üstüne bir de trafik yorgunluğu eklenince spor salonlarına verilen paralar boşa gidiyor. Spor için var olan tüm dezavantajları kaldırarak yapılandırdığımız fitness center öğle aralarında bile gelinip stres atılabilecek derecede keyifli bir alan oldu" diye konuştu. Özkan, şöyle devam etti: "HM Commerce Center'da aynı zamanda toplantı salonları, kongre ve sergi merkezi, şık restoranlar, resepsiyon, concierge ve güvenlik hizmetleri var. HM Commerce Center, özellikle savunma sanayisinden rağbet görüyor. 7/24 uzman güvenlik personeli, kontrollü araç ve yaya giriş-çıkışı, 24 saat kapalı devre güvenlik kamera sistemi ile güvenliği kontrol altında tutuyoruz. Önümüzdeki dönemde İvedik OSB daha çok değerlenecek ve bölgedeki yeni yapılaşmalar fiyat artışını da beraberinde getirecek" diye konuştu.


LÜKSÜYLE TERS ORANTILI FİYATLAR

Özkan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Birçok dünya markasının şimdiden yerini aldığı dükkânlarda, dünya markalarıyla yan yana olmak isteyen iş yeri sahibi adayları acele etmelidir. Prestijine, gösterişine ve lüksüne tezatlık oluşturacak şekilde makul fiyatlarda ve ödeme seçenekleri ile müşterilerimize sunduğumuz HM Commerce Center, bir ütopyanın gerçeğe dönüşmüş hali gibi… Cadde üstü mağazaların üstünde yer alan ofisler 70 ila 90 metrekare arasında değişiyor. 50 ila 650 metrekare arasında değişen dükkanlarımız da iş yeri sahibinin isteklerine göre ölçeklendirilebiliyor. Bunların yanı sıra uluslararası standartlarda 4 yıldızlı otelin de bulunduğu HM Commerce Center'da 'yok yok' diyebilirim. OSB'nin prestijine güçlü bir destek veren projemize olan ilgi de bölgenin ihtiyacının en açık göstergesi."



Sabah



Geri Dön