16 / 04 / 2024

İvedik OSBde dükkanlar değer kazanacak

İvedik OSBde dükkanlar değer kazanacak

Son yıllarda yapılan yatırımlarla Organize Sanayi Bölgelerinin değerleri artıyor. İş yeri ve ofis projeleri, Organize Sanayi Bölgelerdeki yapıların değerleneceğinin sinyallerini veriyor.

Emlak Konut Meydan Dükkanları fiyat listesi!

Emlak Konut Meydan Dükkanları fiyat listesi bilgisine göre dükkan fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan ticari ünitelerin büyüklükleri 40 ile 2 bin 113 metrekare arasında değişiyor.

Meydan Dükkanları Emlak Konut fiyatları!

Meydan Dükkanları Emlak Konut fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Makro Akyapı Ortak Girişimi imzası ile yükselen proje Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor.

Kent Meydanı Dükkanları Başakşehir iletişim!

Kent Meydanı Dükkanları Başakşehir iletişim için 444 61 71 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Açık artırma ihalesi için ön başvuru yapılan proje 3. Çevreyolu Bağlantı aksı üzerinde bulunuyor.

Meydan Dükkanları başvuruları ne zaman bitecek?

Mağaza ve dükkanların yer aldığı Meydan Dükkanları projesi 15 Mart'ta gerçekleşecek olan açık artırma için ön talep toplamaya devam ediyor. Peki Meydan Dükkanları başvuruları ne zaman bitecek?

Başakşehir Kent Meydanı dükkanları 240 bin TL'den satılıyor!

Türkiye’nin 2023 vizyonunda yer alan ilk planlı kent meydanı Başakşehir’de hayata geçiyor. Fırsat eşitliğini sağlamak için açık artırmayla satışa sunulacak dükkanlar için son başvuru tarihi 13 Mart olarak açıklandı.

Kent Meydanı Dükkanları satılık!

Kent Meydanı Dükkanları satılık daire fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Teslimleri 2017 yılı içerisinde yapılacak olan proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçiriliyor.

Emlak Konut Meydan Dükkanları iletişim!

Emlak Konut Meydan Dükkanları iletişim için 444 61 71 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Makro Akyapı Ortak Girişimi imzası ile yükselen proje dükkan ve mağazalardan meydana geliyor.

Meydan Dükkanları Başakşehir fiyatları!

Meydan Dükkanları Başakşehir fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. 15 Mart'ta gerçekleşecek olan açık artırma için ön başvuru yapılan proje Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor.

Meydan Dükkanları'nda 240 bin TL'ye! Son başvuru 13 Mart!

TOKİ - Emlak Konut himaye ve güvencesiyle Makro & Akyapı İnşaat tarafından inşa edilecek Meydan Dükkanları KDV Dahil 240.000 TL’den başlayan muhammen bedellerle 15 Mart 2015 Saat:10.30’da satışa sunuluyor.

Meydan Dükkanları'nın 15 Mart'ta açık artırması gerçekleştirilecek!

Başakşehir Merkez'deki Türkiye' nin ilk planlı kent meydanında inşa edilen Meydan Dükkanları, Taksim Meydanı' nın iki katı büyüklüğe sahip Başakşehir' in yeni merkezinde inşa ediliyor.

Meydan Dükkanları reklam filmi!

Makro - Akyapı ortaklığında Emlak Konut GYO güvencesiyle proje inşa edilen Başakşehir Meydan Dükkanları projesinin Ocak 2017' de teslim edilmesi tahmin ediliyor. İşte Meydan Dükkanları fiyat listesi...

Emlak Konut Meydan Dükkanları'nda son başvuru tarihi 13 Mart! 240 bin TL'ye!

Fiyatların 240 bin TL'den başlangıç gösterdiği Emlak Konut Meydan Dükkanları'nda 3 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Proje kapsamında son başvuru tarihi ise 13 Mart olarak belirlendi.

Emlak Konut Meydan Dükkanları satılık!

İstanbul Başakşehir'de yer alan Emlak Konut Meydan Dükkanları satılık dükkan ve mağazalardan meydana geliyor. Ön talep toplamaya devam eden projenin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

İvedik OSBde dükkanlar değer kazanacak Haberi

İvedik OSBde dükkanlar değer kazanacak

Sektördeki tecrübesi ve öngörüsüyle OSB'lerdeki dönüşümü başlatan Has Metal, İvedik'te bir ilki gerçekleştiriyor. Ofis, otel ve iş yerlerini bir arada bulunduran projeleriyle İvedik'e farklı bir soluk getiren Has Metal, organize sanayi bölgesinin yeniden yapılandırılmasında en büyük adımlardan birini attı. Has Metal Pazarlama Koordinatörü Ümmühan Özkan, bölgenin vizyonunu değiştirecek projelerini anlattı. HM Commerce Center'ı tercih edenleri bloklar arasında yer alan "Alışveriş Caddesi"nin karşılayacağını söyleyen Özkan, "Birçok dükkânın yan yana bulunduğu bu alanda, tüketiciler aradıklarını rahatlıkla bulabilecekler. Proje dışına çıkmadan, zamandan tasarruf ederek yapacakları alışveriş, yoğun iş yaşamının arasında keyifli bir mola vermelerini sağlayacak" şeklinde konuştu.


ÖĞLE ARASI SPOR

Trafiğin yoğun olduğu iş çıkışı saatlerinde kimsenin spor salonuna gitmek istemediğini vurgulayan Özkan, "İş yorgunluğunun üstüne bir de trafik yorgunluğu eklenince spor salonlarına verilen...