25 / 04 / 2024

Meydan Dükkanları başvuruları ne zaman bitecek?

Meydan Dükkanları başvuruları ne zaman bitecek?

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Meydan Dükkanları

Mağaza ve dükkanların yer aldığı Meydan Dükkanları projesi 15 Mart'ta gerçekleşecek olan açık artırma için ön talep toplamaya devam ediyor. Peki Meydan Dükkanları başvuruları ne zaman bitecek?



"Meydan Dükkanları başvuruları ne zaman bitecek?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim. Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselen projenin 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor. 


Meydan Dükkanları'nda yer alan ticari ünitelerin büyüklükleri 40 metrekareden başlıyor, 2 bin 113 metrekareye kadar ulaşıyor. Proje 65 bin metrekare alan üzerine yayılıyor. 


İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen  Meydan Dükkanları  kitelli Entegre Sağlık Kampüsü'ne de yakın bir bölgede inşa ediliyor. Proje 3. Çevreyolu Bağlantı aksı üzerinde bulunuyor.


Emlak Konut Meydan Dükkanlar projesinde 80 adet cadde mağaza, 58 adet teras mağaza, 90 adet cadde dükkanı, 2 market alanı ve 102 adet teras dükkanı mevcut. Proje Makro Akyapı Ortak Girişimi imzası taşıyor. 


Başakşehir Kent Meydanı Dükkanları'nda; cadde dükkanları 520 bin TL ile 1 milyon 640 bin TL, teras dükkanları 240 bin TL ile 820 bin TL, cadde mağazaları 700 bin TL ile 3 milyon 110 bin TL, teras mağazaları 410 bin TL ile 1 milyon 490 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Meydan Dükkanları başvuruları ne zaman bitecek?

15 Mart'ta gerçekleşecek olan açık artırma için ön talep toplayan Meydan Dükkanları için son başvuru günü 13 Mart olarak belirlendi. 


Başakşehir Meydan Dükkanları iletişim

Telefon: 444 61 71 

Web: www.meydandukkanlari.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön