25 / 04 / 2024

Meydan Dükkanları başvuru tarihi

Meydan Dükkanları başvuru tarihi

Makro-Akyapı Ortak Girişimi imzası ile yükselen Başakşehir Meydan Dükkanları başvuruları bugün sona eriyor. Projede yer alan dükkan ve mağazalar 15 Mart Pazar günü açık artırmayla satışa sunulacak.

Başakşehir Meydan Dükkanları projesi!

Başakşehir Meydan Dükkanları projesi 65 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Başvuruları devam eden projenin açık artırma ihalesi 15 Mart Pazar günü gerçekleşecek.

Emlak Konut Meydan Dükkanları ödemeleri!

Emlak Konut Meydan Dükkanları ödemeleri için 3 farklı seçenek sunuluyor. Teslimleri 2017 yılı içerisinde yapılacak olan projede dükkan fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Meydan Dükkanları açık artırma ihalesi ne zaman?

Ticari ünitelerin alanları 40 ile 2 bin 113 metrekare arasında değişiklik gösteren Meydan Dükkanları projesinin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. Peki Meydan Dükkanları açık artırma ihalesi ne zaman?

Meydan Dükkanları Emlak Konut projesi!

İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'ne yakın bir bölgede yer alan Meydan Dükkanları Emlak Konut projesi 15 Mart'ta düzenlenecek açık artırma için ön talep topluyor. Projede dükkan fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Meydan Dükkanları teslimleri ne zaman?

Fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteren Meydan Dükkanları İstanbul'un Başakşehir ilçesinde yükseliyor. Proje dükkan ve mağazalardan oluşuyor. Peki Meydan Dükkanları teslimleri ne zaman edilecek?

Meydan Dükkanları başvuruları ne zaman bitecek?

Mağaza ve dükkanların yer aldığı Meydan Dükkanları projesi 15 Mart'ta gerçekleşecek olan açık artırma için ön talep toplamaya devam ediyor. Peki Meydan Dükkanları başvuruları ne zaman bitecek?

Kent Meydanı Dükkanları satılık!

Kent Meydanı Dükkanları satılık daire fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Teslimleri 2017 yılı içerisinde yapılacak olan proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçiriliyor.

Meydan Dükkanları'nda 240 bin TL'ye! Son başvuru 13 Mart!

TOKİ - Emlak Konut himaye ve güvencesiyle Makro & Akyapı İnşaat tarafından inşa edilecek Meydan Dükkanları KDV Dahil 240.000 TL’den başlayan muhammen bedellerle 15 Mart 2015 Saat:10.30’da satışa sunuluyor.

Meydan Dükkanları başvuruları ne zaman bitiyor?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen Meydan Dükkanları projesi ön talep toplamaya devam ediyor.Peki Meydan Dükkanları başvuruları ne zaman bitiyor?

Bekçilik başvuru sonuçları açıklandı mı? Birinci dönem bekçi sınav tarihi belirlendi mi?

Çarşı ve Mahalle Bekçiliği 2023/1.Dönem başvuru sonuçları yoğun bir bekleyiş içinde. Adaylar, başvuru detaylarını ve sonuçlarını öğrenmek için heyecanla bekliyorlar.

Mavera Cadde Dükkanları için başvurular yarın sona eriyor! 

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar açık artırmayla satışa çıkılıyor. Dükkan için başvuru süreci yarın sona eriyor. 

TOKİ 100 bin yeni konut Ankara Güdül başvuru tarihleri!

TOKİ 100 bin yeni konut Ankara Güdül başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Güdül TOKİ projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Luxera Meydan cadde dükkanları 770 bin TL'ye satışta!

Mahmutbey-Bağcılar aksında hayata geçirilen Luxera Meydan projesinin ticari üniteleri satışa çıkarıldı. Meydan dükkanları 770 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıklarıldı...

TOKİ 50 bin konut Iğdır başvuru şartları 2019!

TOKİ 50 bin konut Iğdır başvuru şartları 2019 haberimizde yer alıyor. İşte Iğdır'da hayata geçirilecek olan 300 konut ile ilgili başvuru şartları...

Meram Aksinne Evleri’ne rekor başvuru!

Meram Belediyesi'nin öncülüğünde kurulan Aksinne Konut Yapı Kooperatifi için 30 Ekim tarihinde başlayan müracaatlarda adeta bir talep patlaması yaşandı ve rekor düzeyde başvuru gerçekleşti.

İmar barışına son başvuru 31 Ekim'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca uygulamaya alınan İmar Barışı düzenlemesinde başvuru sayısı 4 milyon 141 bin 52'ye ulaştı, vatandaşlarca 1 milyar 643 milyon lira ödeme yapıldı.

Tekirdağ Rüstempaşa Bedesteni meydan düzenlenmesi başladı!

Tekirdağ Merkez Süleymanpaşa ilçesindeki Rüstempaşa Bedesteni çevre ve meydan düzenlenmesi yapım işinin temeli düzenlenen törenle atıldı.Tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Nidakule Ataşehir Dükkanları son başvuru tarihi!

Nidakule Ataşehir Dükkanları son başvuru tarihi 18 Aralık 2015 olarak belirlendi. Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen projede dükkanların büyüklükleri 173 metrekareden başlıyor.

Nidakule Ataşehir Dükkanları başvuru detayları!

Nidakule Ataşehir'de 21 adet dükkan 19 Aralık 2015 Cumartesi günü satışa çıkacak. Projede fiyatlar 3 milyon 460 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İşte Nidakule Ataşehir Dükkanları başvuru detayları...

TOKİ Erzurum Palandöken Mal Meydanı 1. Etap başvuru 2015!

Aylık 499,28 TL taksitle daire sahibi olunabilen TOKİ Erzurum Palandöken Mal Meydanı'nda 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor. İşte TOKİ Erzurum Palandöken Mal Meydanı 1. Etap başvuru 2015 detayları...

TOKİ Erzurum Palandöken Mal Meydanı başvuru dönemi!

TOKİ Erzurum Palandöken Mal Meydanı başvuru dönemi 19 Kasım 2015 tarihinde başlayacak. Ödeme planı kapsamında 180 ay vade imkanı sunan projede başvuru bedeli olarak 2 bin TL alınacak.

Küçükçekmece Sultanmurat Meydan düzenlemesi başladı!

Küçükçekmece Belediyesi, projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.Kapalı Pazar Yeri ve Yeraltı Otoparkı projesinin temel atma töreni gerçekleştiren Küçükçekmece Belediyesi Sultanmurat Meydan Düzenlemesi içinde startı verdi.

Meydan Dükkanları başvuru tarihi Haberi

Meydan Dükkanları başvuru tarihi

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa edilen Meydan Dükkanları 65 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. Proje Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor.


Başakşehir Meydan Dükkanları başvuruları bugün sona eriyor. İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'ne yakın bir bölgede bulunan projenin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.


Meydan Dükkanları 'nda yer alan ticari alanların büyüklükleri 40 metrekareden başlıyor, 2 bin 113 metrekareye kadar ulaşıyor. Proje Makro Akyapı Ortak Girişimi imzası taşıyor.


Kent Meydanı Dükkanları fiyatları cadde mağazalarında 700 bin TL ile 3 milyon 110 bin TL, teras mağazalarında 410 bin TL ile 1 milyon 490 bin TL, cadde dükkanlarında 520 bin TL ile 1 milyon 640 bin TL,  teras dükkanlarında ise 240 bin TL ile 820 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.


Açık artırma ihalesi 15 Mart Pazar...