19 / 04 / 2024

Başakşehir Meydan Dükkanları başvuruları!

Başakşehir Meydan Dükkanları başvuruları!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Meydan Dükkanları

Makro-Akyapı Ortak Girişimi imzası ile yükselen Başakşehir Meydan Dükkanları başvuruları bugün sona eriyor. Projede yer alan dükkan ve mağazalar 15 Mart Pazar günü açık artırmayla satışa sunulacak.



İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa edilen  Meydan Dükkanları  65 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. Proje Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor.


Başakşehir Meydan Dükkanları başvuruları bugün sona eriyor. İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'ne yakın bir bölgede bulunan projenin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.


Meydan Dükkanları 'nda yer alan ticari alanların büyüklükleri 40 metrekareden başlıyor, 2 bin 113 metrekareye kadar ulaşıyor. Proje Makro Akyapı Ortak Girişimi imzası taşıyor.


Kent Meydanı Dükkanları fiyatları cadde mağazalarında 700 bin TL ile 3 milyon 110 bin TL, teras mağazalarında 410 bin TL ile 1 milyon 490 bin TL, cadde dükkanlarında 520 bin TL ile 1 milyon 640 bin TL,  teras dükkanlarında ise 240 bin TL ile 820 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.


Açık artırma ihalesi 15 Mart Pazar günü yapılacak olan Meydan Dükkanları Başakşehir 'de kongre merkezleri, cami, kafeler, nikah sarayı, restoranlar, yürüyüş alanları, açık kapalı spor alanları gibi sosyal imkanlar mevcut.


Emlak Konut Meydan Dükkanları projesi 90 tane cadde dükkanı, 80 tane cadde mağazası, 102 tane teras dükkanı, 58 tane teras mağaza, 2 tane market alanından oluşuyor.


Meydan Dükkanları iletişim bilgileri 

Telefon: 444 61 71 

Web: www.meydandukkanlari.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön