18 / 04 / 2024

Kent Meydanı Dükkanları satılık

Kent Meydanı Dükkanları satılık

Makro-Akyapı Ortak Girişimi imzası ile yükselen Başakşehir Meydan Dükkanları başvuruları bugün sona eriyor. Projede yer alan dükkan ve mağazalar 15 Mart Pazar günü açık artırmayla satışa sunulacak.

Kent Meydanı Dükkanları fiyatları ne kadar?

Makro Akyapı Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen Meydan Dükkanları 15 Mart'taki açık artırma ihalesi için ön talep topluyor. Peki Kent Meydanı Dükkanları fiyatları ne kadar?

Başakşehir Meydan Dükkanları satılık!

Başakşehir Meydan Dükkanları satılık dükkan fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. 3. Çevreyolu Bağlantı aksı üzerinde yer alan projenin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Kent Meydanı Dükkanları Başakşehir iletişim!

Kent Meydanı Dükkanları Başakşehir iletişim için 444 61 71 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Açık artırma ihalesi için ön başvuru yapılan proje 3. Çevreyolu Bağlantı aksı üzerinde bulunuyor.

Kent Meydanı Dükkanları satılık!

Kent Meydanı Dükkanları satılık daire fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Teslimleri 2017 yılı içerisinde yapılacak olan proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçiriliyor.

1942 yılında Sirkeci Meydanı'ndaki dükkanlar tramvay yolundan dolayı yıkılacakmış!

1942 yılından Sirkeci'de tramvay yolu üzerinde çıkıntı teşkil eden dükkanların yıkılmasına karar verilmiş.

Mavera Cadde Dükkanları bugün satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar için başvurular sona erdi. Dükkanlar için açık artırma ise bugün yapılacak. 

Mavera Cadde Dükkanları yarın satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar için başvurular bugün sona eriyor. Dükkanlar için açık artırma ise yarın yapılacak. 

Mavera Cadde Dükkanları için başvurular yarın sona eriyor! 

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar açık artırmayla satışa çıkılıyor. Dükkan için başvuru süreci yarın sona eriyor. 

Mavera Cadde Dükkanları açık artırmayla satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar açık artırmayla satışa çıkılıyor. Dükkanlar için metrekare başına 10 bin TL muhammen bedel belirlendi.

Şile Kent Meydanı'ndaki 42 dükkan sahiplerine teslim edildi!

Şile Kent Meydanında hayata geçirilen 42 ticari işletme dükkanlarının sahiplerine anahtarları teslim edildi.

Luxera Meydan cadde dükkanları 770 bin TL'ye satışta!

Mahmutbey-Bağcılar aksında hayata geçirilen Luxera Meydan projesinin ticari üniteleri satışa çıkarıldı. Meydan dükkanları 770 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıklarıldı...

Meydan Ardıçlı 2. etap dükkanları fiyat!

Meydan Ardıçlı 2. etap dükkanları satışa çıktı. Meydan Ardıçlı projesi Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığında hayata geçiriliyor. Meydan Ardıçlı 2. etap dükkanları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.

Meydan Ardıçlı'nın 2. etap dükkanları satışta!

Esenyurt'ta hayata geçirilen Meydan Ardıçlı projesinin 2. etabındaki dükkanlar satışa çıktı. Projenin 1. etabındaki dükkanların satışı tamamlandı...

Aydın İncirliova'da dükkanların yapım ihalesi 4 Nisan'da!

İncirliova Belediye Başkanlığı tarafından 192 araçlık tek katlı yer altı otoparkı, zemin katta dükkanların 25 yıl süreli kullanma karşılığında, 2 adet meydan kafeterya, 192 araçlık tek katlı yer altı otoparkı, zemin katta dükkanların yapımı için ihale yapılacak..

Osmangazi Kent Meydanı için yıkımlar tamamlandı!

Osmangazi Belediyesi’nin Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda konuşan Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Kent Meydanı için yıkımların tamamlandığını söyledi.

Sivas'taki Kent Meydanı'nda tek tip mimari oluşturulacak!

Tarihi Kent Meydanı Projesi ile binaların dış cephe kaplamaları, tarihi eserlere uygun hale getirilerek tek tip mimari oluşturulacak.

Elazığ Kent Meydanı Kentsel Tasarım proje sergisi yapıldı!

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen "Kent Meydanı Kentsel Tasarım ve Mimari Projesi" yarışmasının ödül töreni ve proje sergisi gerçekleştirildi.

Kent Meydanı Dükkanları satılık Haberi

Kent Meydanı Dükkanları satılık

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa edilen Meydan Dükkanları 65 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. Proje Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor.


Başakşehir Meydan Dükkanları başvuruları bugün sona eriyor. İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'ne yakın bir bölgede bulunan projenin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.


Meydan Dükkanları 'nda yer alan ticari alanların büyüklükleri 40 metrekareden başlıyor, 2 bin 113 metrekareye kadar ulaşıyor. Proje Makro Akyapı Ortak Girişimi imzası taşıyor.


Kent Meydanı Dükkanları fiyatları cadde mağazalarında 700 bin TL ile 3 milyon 110 bin TL, teras mağazalarında 410 bin TL ile 1 milyon 490 bin TL, cadde dükkanlarında 520 bin TL ile 1 milyon 640 bin TL,  teras dükkanlarında ise 240 bin TL ile 820 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.


Açık artırma ihalesi 15 Mart Pazar...