19 / 04 / 2024

Meydan Dükkanları açık artırma ihalesi ne zaman

Meydan Dükkanları açık artırma ihalesi ne zaman

Makro-Akyapı Ortak Girişimi imzası ile yükselen Başakşehir Meydan Dükkanları başvuruları bugün sona eriyor. Projede yer alan dükkan ve mağazalar 15 Mart Pazar günü açık artırmayla satışa sunulacak.

Meydan Dükkanları açık artırma ihalesi ne zaman?

Ticari ünitelerin alanları 40 ile 2 bin 113 metrekare arasında değişiklik gösteren Meydan Dükkanları projesinin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. Peki Meydan Dükkanları açık artırma ihalesi ne zaman?

Başakşehir Meydan Dükkanları fiyatları!

Başakşehir Meydan Dükkanları fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Teslimleri 2017 yılı içerisinde yapılacak olan proje Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile yükseliyor.

Meydan Dükkanları'nın 15 Mart'ta açık artırması gerçekleştirilecek!

Başakşehir Merkez'deki Türkiye' nin ilk planlı kent meydanında inşa edilen Meydan Dükkanları, Taksim Meydanı' nın iki katı büyüklüğe sahip Başakşehir' in yeni merkezinde inşa ediliyor.

Kandilli Rasathanesi Müdürü açık açık söyledi! 7'nin üzerinde bir deprem yaşanacak!

Kandilli Rasathanesi Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, Marmara Denizi içerisinde bir sismik boşluk olduğunu söyleyerek açık açık 7'nin üzerinde bir depremin meydana geleceğini açıkladı. 

1957 yılında Aksaray civarındaki bina ve dükkanlar yıkılmış!

1957 yılında,  Aksaray civarındaki binalarla, Saraçhane ile Beyazıt arasındaki binaların ve dükkanların yıkımına karar verilmiş.

ATM'den para çekmek yasaklandı. Son dakika olarak duyuruldu. Dünya şaşkına döndü. Banka müşterileri dondu

Bir ülkede ATM'den para çekmek yasaklandı. Bu flaş gelişme "Son dakika" olarak duyuruldu. Tüm dünya bu haberle birlikte büyük bir şaşkınlık yaşadı. İşte detaylar...

26 Haziran Tapu Müdürlüğü açık mı? Noter, vergi dairesi, belediye, Nüfus Müdürlüğü yarın açık mı?

26 Haziran tapu açık mı? Tapu dairesi bayram tatili kaç gün 2023, bayramda tapu daireleri açık mı, Arefe günü tapu dairesi çalışacak mı, pazartesi tapu daireleri açık mı? İşte ayrıntılar...

Torkam E-5 Açık Çarşı'da 71 dükkan satışa çıkıyor!

TOKİ tarafından hasılat paylaşım modeli ile inşa edilen İstanbul Küçükçekmece'deki Torkam E-5 projesinde yer alan 71 adet dükkan açık artırmayla satışa sunuldu.  

Ankara Kızılcahamam'daki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Önceki gün Atatürk Kültür Merkezi'nde açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara Kızılcahamam'da yangın nedeniyle hasar gören dükkanlar için Ramazan Bayramı sonrasında ihale yapılacağını dile getirdi. 

Mavera Cadde Dükkanları için başvurular yarın sona eriyor! 

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar açık artırmayla satışa çıkılıyor. Dükkan için başvuru süreci yarın sona eriyor. 

Mavera Cadde Dükkanları açık artırmayla satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar açık artırmayla satışa çıkılıyor. Dükkanlar için metrekare başına 10 bin TL muhammen bedel belirlendi.

Palladium Cadde mağazaları ön talep topluyor!

Nidapark Küçükyalı projesinde yer alan Palladium Cadde Küçükyalı'da bulunan dükkanlar açık artırmasız satışa çıkıyor...

Torkam E-5'te 3 saatte 235 milyon TL'lik dükkan satıldı!

E5 Otoyolu’nun Sefaköy-Florya aksında hayata geçirilen TORKAM E5 projesinin Açık Çarşı E5 Cadde ve Metro Dükkanları açık artırma usulü satışa sunuldu. Yaklaşık 500 yatırımcının büyük ilgi gösterdiği yüksek katılımlı açık artırmada, 3 saatte 235 milyon TL'lik dükkan satıldı...

Özbekistan'da inşaat malzemesi satan dükkanlar açılacak!

Özbekistan'da hükûmet, yeni tip Koronavirüs salgını nedeniyle kapatılan bazı işletmeler ve dükkanların yeniden açılması kararlaştırıldı.

Luxera Meydan cadde dükkanları 770 bin TL'ye satışta!

Mahmutbey-Bağcılar aksında hayata geçirilen Luxera Meydan projesinin ticari üniteleri satışa çıkarıldı. Meydan dükkanları 770 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıklarıldı...

TEM Avrasya Cadde'de 17 dükkan açık artırmayla satılıyor!

Avrupa ve Asya’yı birleştiren TEM’in hemen yanı başında yükselen Tem Avrasya Cadde projesinde 17 cadde mağazası açık artırma usulüyle satışa çıktı. 

Meydan Dükkanları açık artırma ihalesi ne zaman Haberi

Meydan Dükkanları açık artırma ihalesi ne zaman

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa edilen Meydan Dükkanları 65 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. Proje Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor.


Başakşehir Meydan Dükkanları başvuruları bugün sona eriyor. İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'ne yakın bir bölgede bulunan projenin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.


Meydan Dükkanları 'nda yer alan ticari alanların büyüklükleri 40 metrekareden başlıyor, 2 bin 113 metrekareye kadar ulaşıyor. Proje Makro Akyapı Ortak Girişimi imzası taşıyor.


Kent Meydanı Dükkanları fiyatları cadde mağazalarında 700 bin TL ile 3 milyon 110 bin TL, teras mağazalarında 410 bin TL ile 1 milyon 490 bin TL, cadde dükkanlarında 520 bin TL ile 1 milyon 640 bin TL,  teras dükkanlarında ise 240 bin TL ile 820 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.


Açık artırma ihalesi 15 Mart Pazar...