19 / 04 / 2024

meydan dükkanları son başvuru günü

meydan dükkanları son başvuru günü

Makro-Akyapı Ortak Girişimi imzası ile yükselen Başakşehir Meydan Dükkanları başvuruları bugün sona eriyor. Projede yer alan dükkan ve mağazalar 15 Mart Pazar günü açık artırmayla satışa sunulacak.

Meydan Dükkanları başvuruları için yarın son gün!

Teslimleri 2017 yılı içerisinde yapılacak olan Meydan Dükkanları başvuruları için yarın son gün. Makro Akyapı Ortak Girişimi imzası ile hayata geçirilen proje 65 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Meydan Dükkanları Emlak Konut projesi!

İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'ne yakın bir bölgede yer alan Meydan Dükkanları Emlak Konut projesi 15 Mart'ta düzenlenecek açık artırma için ön talep topluyor. Projede dükkan fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Başakşehir Meydan Dükkanları satılık!

Başakşehir Meydan Dükkanları satılık dükkan fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. 3. Çevreyolu Bağlantı aksı üzerinde yer alan projenin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Kent Meydanı Dükkanları satılık!

Kent Meydanı Dükkanları satılık daire fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Teslimleri 2017 yılı içerisinde yapılacak olan proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçiriliyor.

1942 yılında Sirkeci Meydanı'ndaki dükkanlar tramvay yolundan dolayı yıkılacakmış!

1942 yılından Sirkeci'de tramvay yolu üzerinde çıkıntı teşkil eden dükkanların yıkılmasına karar verilmiş.

Mia Port Comfort Arnavutköy'de yüzde 50 peşinat 24 ay taksitle son cadde dükkanları!

Hadımköy-Arnavutköy çevreyolu ayrımında hayata geçirilen Mia Port Comfort'ta yüzde 50 peşinat 24 ay taksitle son cadde dükkanlarının satışı devam ediyor. İşte Mia Port Comfort projesi ile ilgili detaylar...

Mia Port Comfort'ta son cadde dükkanları! Yüzde 50 peşin, 24 ay faizsiz taksit!

Hadımköy-Arnavutköy çevreyolu ayrımında bulunan Mia Port Comfort'ta son cadde dükkanlarının satışı devam ediyor. Söz konusu dükkanlar için yüzde 50 peşin, 24 ay faizsiz taksit fırsatı sunuluyor.

TORKAM E5'in son dükkanları bugün satışta!

TORKAM ve TOKİ güvencesiyle inşa edilen TORKAM E5 projesinin Açık Çarşı içerisinde yer alan son dükkanlarını bugün açık artırma usulü ile satışa çıkarılıyor.

TORKAM E5'in son dükkanları yarın satışta!

TORKAM ve TOKİ güvencesiyle inşa edilen TORKAM E5 projesinin Açık Çarşı içerisinde yer alan son dükkanlarını yarın açık artırma usulü ile satışa çıkarılıyor. 

TORKAM E5'in son dükkanları 10 Temmuz'da satışta!

TORKAM ve TOKİ güvencesiyle inşa edilen TORKAM E5 projesinin Açık Çarşı içerisinde yer alan son dükkanlarını 10 Temmuz tarihinde açık artırma usulü ile satışa çıkardı.

Luxera Meydan cadde dükkanları 770 bin TL'ye satışta!

Mahmutbey-Bağcılar aksında hayata geçirilen Luxera Meydan projesinin ticari üniteleri satışa çıkarıldı. Meydan dükkanları 770 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıklarıldı...

Meydan Ardıçlı 2. etap dükkanları fiyat!

Meydan Ardıçlı 2. etap dükkanları satışa çıktı. Meydan Ardıçlı projesi Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığında hayata geçiriliyor. Meydan Ardıçlı 2. etap dükkanları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.

Meydan Ardıçlı'nın 2. etap dükkanları satışta!

Esenyurt'ta hayata geçirilen Meydan Ardıçlı projesinin 2. etabındaki dükkanlar satışa çıktı. Projenin 1. etabındaki dükkanların satışı tamamlandı...

Aydın İncirliova'da dükkanların yapım ihalesi 4 Nisan'da!

İncirliova Belediye Başkanlığı tarafından 192 araçlık tek katlı yer altı otoparkı, zemin katta dükkanların 25 yıl süreli kullanma karşılığında, 2 adet meydan kafeterya, 192 araçlık tek katlı yer altı otoparkı, zemin katta dükkanların yapımı için ihale yapılacak..

Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir’in cadde dükkanları satışa çıktı!

İstanbul Bahçeşehir'de gölet bölgesinde hayata geçirilen Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir projesinde cadde dükkanları satışa çıktı. Son başvuru günü 23 Haziran Perşembe.

Dalga Kule Maltepe'de vade farksız peşin fiyatına dükkanlar!

Dapı'nın 2014 yılında teslim ettiği Dalga Kule projesinde kalan son dükkanlar için ödeme kampanyası düzenlendi. Dap Dalga Kule'de hemen teslim dükkanların ödemeleri peşin fiyatına vade farksız yapılıyor...

Üsküdar Meydan Düzenleme Projesi'nde son durum ne?

Üsküdar Meydanı'nda Marmaray İstasyonu inşası sırasında yapılan kazılarda çok sayıda eser ve mimari yapı bulunmuştu. İstanbul Büyükşehir Belediyesince yürütülen Üsküdar Meydan Düzenleme Projesi'nde müze devre dışı bırakıldı.

meydan dükkanları son başvuru günü Haberi

meydan dükkanları son başvuru günü

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa edilen Meydan Dükkanları 65 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. Proje Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor.


Başakşehir Meydan Dükkanları başvuruları bugün sona eriyor. İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'ne yakın bir bölgede bulunan projenin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.


Meydan Dükkanları 'nda yer alan ticari alanların büyüklükleri 40 metrekareden başlıyor, 2 bin 113 metrekareye kadar ulaşıyor. Proje Makro Akyapı Ortak Girişimi imzası taşıyor.


Kent Meydanı Dükkanları fiyatları cadde mağazalarında 700 bin TL ile 3 milyon 110 bin TL, teras mağazalarında 410 bin TL ile 1 milyon 490 bin TL, cadde dükkanlarında 520 bin TL ile 1 milyon 640 bin TL,  teras dükkanlarında ise 240 bin TL ile 820 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.


Açık artırma ihalesi 15 Mart Pazar...