19 / 04 / 2024

TORKAM E5'in son dükkanları yarın satışta!

TORKAM E5'in son dükkanları yarın satışta!

TORKAM ve TOKİ güvencesiyle inşa edilen TORKAM E5 projesinin Açık Çarşı içerisinde yer alan son dükkanlarını yarın açık artırma usulü ile satışa çıkarılıyor. 



TORKAM İnşaat’ın E5 Otoyolu’na cephesi olan Sefaköy – Florya aksında hayata geçirdiği TORKAM E5 projesinde yer alan son dükkanları açık artırma usulü ile satışa çıkardı. Tüm konutların satıldığı projede ofislerin yüzde 60'ı ise sahiplerini buldu.

Açık Çarşı konseptiyle yapılan dükkanlar kendi metro ve metrobüs durağı ile birlikte bölgenin en hareketli ünvanına sahip olacak. 3 milyon kişinin yolunun üzerinde olan TORKAM E5, dükkanları ile bölgeyi ticarette merkezi hale getirecek.

 TORKAM E5 in son dükkanları yarın satışta!

Başvurular bugün sona erecek

Tüm sektörlerin ihtiyacına yanıt veren birbirinden farklı 71 dükkanın açık artırması 10 Temmuz saat 13:00'da BH Conference Airport Hotel’de yapılacak. 

Açık artırmaya katılmak isteyenler detayları “acikcarsiorg” adresini ziyaret ederek öğrenebilir. Başvurular bugün sona erecek. 

48 ay 0 vade imkanı

780 bin TL'den satılacak olan dükkanlar için aylık taksit tutarları da 6 bin 500 TL'den başlıyor. Ek olarak ödemelerde 48 aya kadar vade farkı olmadan taksit imkanı sunuluyor.

TORKAM E5 in son dükkanları yarın satışta!

Teslimler Ağustos'ta

Ağustos ayında ilk teslimlerin gerçekleşeceği TORKAM E5 tüm donatıları ile kapılarını açacak. Metro ve metrobüs durakların yanı başında konumlanan TORKAM bölgenin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. 

http://acikcarsi.org/

Cansu Yılmaz/Emlakkulisi.com


 


Geri Dön