27 / 04 / 2024

meydan dükkanları ne zaman teslim

meydan dükkanları ne zaman teslim

Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Meydan Dükkanları ihalesinde alım yapan müşterilerden kredisi onaylanmayan 13 adet dükkan bugün saat 10:00'da satışa açılacak.

Başakşehir Meydan Dükkanları satış ofisi!

Başakşehir Meydan Dükkanları satış ofisi ile 444 61 71 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Makro Akyapı Ortak Girişimi imzası ile yükselen proje 332 adet dükkandan oluşuyor.

Emlak Konut Meydan Dükkanları ihale sonuçları!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa edilen Emlak Konut Meydan Dükkanları ihale sonuçları henüz açıklanmadı. Bugün saat 10:30'da başlayan açık artırma ihalesiyle dükkan ve mağazalar satışa sunuldu.

Meydan Dükkanları Başakşehir fiyat listesi!

Meydan Dükkanları Başakşehir fiyat listesi kapsamında dükkan fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Proje Taksim Meydanı'nın iki katı büyüklüğe sahip Başakşehir'in yeni merkezinde inşa ediliyor.

Başakşehir Meydan Dükkanları projesi!

Başakşehir Meydan Dükkanları projesi 65 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Başvuruları devam eden projenin açık artırma ihalesi 15 Mart Pazar günü gerçekleşecek.

Meydan Dükkanları açık artırma ihalesi ne zaman?

Ticari ünitelerin alanları 40 ile 2 bin 113 metrekare arasında değişiklik gösteren Meydan Dükkanları projesinin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. Peki Meydan Dükkanları açık artırma ihalesi ne zaman?

Kayaşehir Meydan Dükkanları fiyatları!

Kayaşehir Meydan Dükkanları fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Teslimleri 2017 yılı içerisinde yapılacak olan proje 65 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Emlak Konut Meydan Dükkanları başvuruları!

İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'ne yakın bir bölgede olan Emlak Konut Meydan Dükkanları başvuruları devam ediyor. Projede yer alan ticari ünitelerin alanları 40 ile 2 bin 113 metrekare arasında değişiyor.

Meydan Dükkanları Başakşehir fiyat!

Meydan Dükkanları Başakşehir fiyat listesi kapsamında dükkan fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 3.köprü bağlantı yoluna yakın mesafede bulunan projenin açık artırma ihalesi 15 Mart'ta gerçekleşecek.

Meydan Dükkanları başvuruları!

Açık artırma ihalesi için ön talep toplayan Meydan Dükkanları başvuruları için son gün 13 Mart olarak belirlendi. Dükkan ve mağazaların satışa sunulduğu proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yükseliyor.

Başakşehir Meydan Dükkanları ödemeleri!

Başakşehir Meydan Dükkanları ödemeleri banka kredisi ile yapılabiliyor. Ticari ünitelerin büyüklükleri 40 ile 2 bin 113 metrekare arasında farklılık gösteren proje Makro Akyapı Ortak Girişimi imzası ile inşa ediliyor.

Meydan Dükkanları projesi!

İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'ne yakın bir bölgede bulunan Meydan Dükkanları projesi 65 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa ediliyor.

Meydan Dükkanları teslimleri ne zaman?

Fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteren Meydan Dükkanları İstanbul'un Başakşehir ilçesinde yükseliyor. Proje dükkan ve mağazalardan oluşuyor. Peki Meydan Dükkanları teslimleri ne zaman edilecek?

Meydan Dükkanları başvuruları ne zaman bitecek?

Mağaza ve dükkanların yer aldığı Meydan Dükkanları projesi 15 Mart'ta gerçekleşecek olan açık artırma için ön talep toplamaya devam ediyor. Peki Meydan Dükkanları başvuruları ne zaman bitecek?

Meydan Dükkanları başvuruları ne zaman bitiyor?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen Meydan Dükkanları projesi ön talep toplamaya devam ediyor.Peki Meydan Dükkanları başvuruları ne zaman bitiyor?

1942 yılında Sirkeci Meydanı'ndaki dükkanlar tramvay yolundan dolayı yıkılacakmış!

1942 yılından Sirkeci'de tramvay yolu üzerinde çıkıntı teşkil eden dükkanların yıkılmasına karar verilmiş.

Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki dükkanlarının değeri belli oldu!

Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki dükkanlarının değeri belli oldu... Peki Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki dükkanlarının değeri ne kadar? İşte Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki dükkanlarının değerleme raporu...

İstanbul’un tarihi çarşılarında dükkanlar kapanıyor!

Mısır Çarşısı, Mahmutpaşa, Sultanhamam, Mercan ve Kapalıçarşı; tarihi yarımada denilen Eminönü ve Beyazıt bölgesinde Osmanlı döneminden bugüne faaliyette bulunan tarihi çarşılardaki dükkanlar kapanıyor. Çarşı esnafı içinde bulundukları durumu anlattı...

Bursa Orhangazi Kültür Merkezi'nde dükkanlar meydana çıktı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Orhangazi Kültür Merkezi'nde dükkanlar gün yüzüne çıktı.

Luxera Meydan cadde dükkanları 770 bin TL'ye satışta!

Mahmutbey-Bağcılar aksında hayata geçirilen Luxera Meydan projesinin ticari üniteleri satışa çıkarıldı. Meydan dükkanları 770 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıklarıldı...

Kuzey Yakası Cadde Dükkanları 12 soruda tüm detaylarıyla!

Kuzey Yakası Cadde Dükkanları projesi kimin? Kuzey Yakası Cadde Dükkanları ne zaman, nasıl satışa çıkacak? Kuzey Yakası Cadde Dükkanları fiyatları ne kadar? İşte Kuzey Yakası Cadde Dükkanları 12 soruda tüm detaylarıyla...

Nef Çekmeköy dükkanlarında garantili kira desteği nedir?

Nef Çekmeköy projesinin dükkanları 1 günlüğüne 2 Mart Cumartesi günü satışa çıkıyor. Projedeki dükkanlar için garantili kira desteği veriliyor. Peki Nef Çekmeköy dükkanlarında garantili kira desteği nedir?

Manisa Yeni Han'daki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

İl Özel İdaresi’nden Manisa Büyükşehir Belediyesine geçen Yeni Han’da büro gibi kullanıldığı için açık olmayan ya da kullanılmayan dükkânların Manisa’nın tanıtımına ve kültürüne uygun şekilde kullanılması için Manisa Büyükşehir Belediyesi, boş ve pasif durumdaki dükkanları ihaleye açıyor.

Meydan Ardıçlı 2. etap dükkanları fiyat!

Meydan Ardıçlı 2. etap dükkanları satışa çıktı. Meydan Ardıçlı projesi Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığında hayata geçiriliyor. Meydan Ardıçlı 2. etap dükkanları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.

Meydan Ardıçlı'nın 2. etap dükkanları satışta!

Esenyurt'ta hayata geçirilen Meydan Ardıçlı projesinin 2. etabındaki dükkanlar satışa çıktı. Projenin 1. etabındaki dükkanların satışı tamamlandı...

Aydın İncirliova'da dükkanların yapım ihalesi 4 Nisan'da!

İncirliova Belediye Başkanlığı tarafından 192 araçlık tek katlı yer altı otoparkı, zemin katta dükkanların 25 yıl süreli kullanma karşılığında, 2 adet meydan kafeterya, 192 araçlık tek katlı yer altı otoparkı, zemin katta dükkanların yapımı için ihale yapılacak..

Yalı Ataköy cadde dükkanları açık artırma ihalesi ne zaman?

Yalı Ataköy projesinde 61 adet iş yeri açık artırma ile satışa sunulacak. Projede cadde dükkanlarının alanları 156 metrekare ile 646 metrekare arasında farklılık gösteriyor...

5 soruda dükkanların emlak ve çöp vergisi!

Kasım ayı itibari ile 2. taksit dönemi başlayan dükkanların emlak ve çöp vergisi nasıl ödenir? Dükkanların emlak ve çöp vergisi ne kadar?

meydan dükkanları ne zaman teslim Haberi

meydan dükkanları ne zaman teslim

İstanbul Başakşehir Yeni Merkez'de inşa edilen Meydan Dükkanları Makro - Akyapı Ortaklığı imzası taşıyor. Proje İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'ne yakın bir konumda bulunuyor.


Toplam 332 adet dükkandan oluşan Başakşehir Meydan Dükkanları'nın 15 Mart 2015 tarihinde yapılan ihalesinde 225 adet dükkan satılmıştı.Yapılan ihalede alım yapan müşterilerden kredisi onaylanmayan son 13 dükkan bugün saat 10:00'da satışa açılacak.


Meydan Dükkanları 'nda 102 tane teras dükkanı, 90 tane cadde dükkanı, 80 tane cadde mağazası, 58 tane teras mağaza ve 2 tane market alanı yer alıyor. Proje 65 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Projede satışa çıkan dükkan fiyatları 580 bin TL'den başlıyor.


İhalesinde KDV dahil toplam 227 milyon 870 bin TL'lik satışın gerçekleştiği, Park Mavera projesinin ticaret alanı olan Başakşehir Meydan Dükkanları projesinin 2017 yılı içerisinde teslim...