28 / 03 / 2024

Bursa Orhangazi Kültür Merkezi'nde dükkanlar meydana çıktı!

Bursa Orhangazi Kültür Merkezi'nde dükkanlar meydana çıktı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Orhangazi Kültür Merkezi'nde dükkanlar gün yüzüne çıktı.



Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Orhangazi ilçesinde inşa edilen ve birinci etabı tamamlanan Orhangazi Kültür ­Merkezi’nin, ikinci etabında çalışmalar başladı. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre;  bu ay sonuna kadar bitirilmesi planlanan dükkanların iç cepheleri, zeminleri ve tesisatları tamamlanırken, asma tavan çalışmaları başlayacak.

İlçenin kültür ve sanat hayatını renklendirecek Orhangazi Kültür Merkezi’nin ikinci etabında çalışmalar hızlanıyor. Toplam 13 bin 950 metrekare inşaat alanına sahip projede, 9 adet dükkan, fuaye ve sergi alanları, çok amaçlı salonlar, nikah salonu, kütüphane, sinema salonları, kafeterya ve 190 araçlık otopark da bulunuyor.

Bursa Orhangazi Kültür Merkezi nde dükkanlar meydana çıktı!

Dükkanlar bitme aşamasında

Törenler, sergiler, farklı etkinlikler, nikan, düğün gibi aktivitelerin yapılacağı kültür merkezinde öncelikli olarak dükkanlar inşa edildi. Kültür merkezinde mekanik ve elektrik imalatları devam ederken, dükkanların iç cepheleri, zeminleri ve tesisatları sona erdi. Asma tavanların yapılacağı dükkanların bu ay sonuna kadar tamamlanması hedeflenirken tüm projenin yıl sonuna kadar bitmesi planlanıyor. 

Orhangazi Belediye Başkanlığı 22 gayrimenkulü satışa çıkardı!


Geri Dön