25 / 04 / 2024

İzmir Art Evleri´nde 36 bin TL´ye!

İzmir Art Evleri´nde 36 bin TL´ye!

İzmir Foça´da temeli atılan Art Evleri projesinde fiyatlar 36 bin TL´den başlıyor...



Art Yapı tarafından  İzmir  Foça´da doğa ve deniz manzaralı bir konumda inşa edilen Art Evleri projesinin temeli geçtiğimiz hafta atıldı. İlk etapta 78 konut bulunacak. 14 ayda teslim edildikten sonra ikinci etap satışa çıkarılacak. Art Evleri toplam 3 etaptan oluşacak.

Art Evleri´nin ilk etabında tüm daireler 45 metrekare ve 1+1 olarak tasarlandı. Fiyatları 36 bin TL, 39 bin TL ve 41 bin TL olarak değişiklik gösteriyor.

Art Evleri projesinde Denizbank´tan peşinatsız 60 aya kadar kredi kullanılabiliyor. Aylık taksitler 940 TL´den başlıyor. Bunun yanında şirket faizsiz, 10 bin TL peşinatla 30 ay vade yapıyor. Bu ödeme planına göre de aylık taksitler 865 TL´den başlıyor.

Art Evleri´nin ilk etabı 9 bin 900 metrekare arsaya inşa ediliyor. 3 katlı 7 bloktan oluşacak olan Art Evleri´nde her katta 4 daire olacak.

Depreme dayanıklı çelik kolon kiriş sistemi ve duvarlarında donatılı ytong  paneller kullanılarak yapılacak olan Art Evleri, akıllı ve ekolojik binalardan oluşacak.

Art Evleri´nde yüzme havuzu, sosyal tesis, fitness salonu, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılar bulunacak.

www.artevleri.com

0232 484 14 80

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön