28 / 03 / 2024

İzmir Ege Perla ödeme planı!

İzmir Ege Perla ödeme planı!

Firma: İş GYO

Proje: Ege Perla

İzmir Ege Perla ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılarak ya da firma bünyesinde vade farksız ödemeler yapılıyor. Ege Perla İzmir projesinde konut ve ofisler bulunuyor...




Ege Perla Evleri projesi  İzmir  Konak bölgesinde inşa ediliyor. İzmir  Ege Perla  Evleri projesi  İş GYO  tarafından hayata geçiriliyor. İzmir Ege Perla ödeme planı bilgisinden önce proje detaylarına yer verelim.


Ege Perla Evleri İzmir projesi 2 blok olarak tasarlandı. Ege Perla Evleri İzmir projesinde bir blok 29 katlı olarak, diğer blok 46 katlı olarak inşa ediliyor. Ege Perla Evleri projesinde konut ve ofisler yer alıyor.


Ege Perla Evleri İzmir projesinde 46 katlı blokta rezidanslar, diğer blokta ofisler yer alıyor. Ege Perla Evleri İzmir projesinin 2015 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor. Ege Perla Evleri projesinde 111 daire ve 65 ofis mevcut.


18 bin 392 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen Ege Perla Evleri İzmir projesinin toplam inşaat alanı 124 bin 562 metrekare olarak belirlendi. İzmir Ege Perla ödeme planı içib 444 74 96 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirsiniz.


İzmir Ege Perla Evleri projesinde dairelerin büyüklükleri 83 metrekare ile 274 metrekare arasında değişirken, ofisler 93 metrekare ile 128 metrekare arasında farklılık gösteriyor.



İzmir Ege Perla nerede?

İzmir Ege Perla adres : İslam Kerimov Caddesi Sunucu Plaza B Blok Kat:16 Konak / İzmir


İzmir Ege Perla ödeme planı!


İzmir Ege Perla iletişim bilgileri

Telefon: 444 74 96 

Web Adresi: www.egeperla.com.tr


projeye sor



Geri Dön