25 / 04 / 2024

İzmir fuar alanına yapılan yatırımlarla 12 ay hizmet verecek!

İzmir fuar alanına yapılan yatırımlarla 12 ay hizmet verecek!

Günaydın Group Yönetim Kurulu Üyesi Erol Günaydın kısa süre önce hizmete açılan yeni fuar alanı, farklı sektörleri buluşturan ihtisas fuarları, kongreler ve sağlık turizmindeki gelişmeler ışığında turizmin 12 aya çıkacağını öngörüyoruz" dedi.




İzmir'in stratejik bir konumda olduğunu ve ekonomisinin farklı alanlarda geliştiğini kaydeden Günaydın Group Yönetim Kurulu Üyesi Erol Günaydın, kent turizminin de bu gelişimden olumlu etkilendiğini söyledi. Günaydın, "Kısa süre önce hizmete açılan yeni fuar alanı, farklı sektörleri buluşturan ihtisas fuarları, kongreler ve sağlık turizmindeki gelişmeler ışığında turizmin 12 aya çıkacağını öngörüyoruz" dedi. Lojistiğin farklı modlarında hizmet veren Günaydın Group'un, personel taşımacılığı alanında edindiği deneyimleri, turizm alanında da değerlendirdiğini anlatan Erol Günaydın, "Yapımı devam eden  İzmir  - İstanbul otoyoluyla birlikte şehir dışı yatırımlar artacak. Kente yapacak yeni yatırımlarla birlikte turizm taşımacılığı da büyüyecek. Biz de bu gelişmeyi dikkate alarak Adnan Menderes Dış Hatlar Terminali'nde turizm taşımacılığı hizmeti veren yeni bir yatırım yaptık. Gelecek talebe göre VIP araçları da devreye alacağız" ifadesini kullandı. 


Yatırımlarla 12 ay hizmet 

İzmir'in, parlayan bir yıldız olduğunu kaydeden Günaydın sözlerini şöyle sürdürdü: " 5 yıl içinde kongre, fuar turizmi, sağlık turizmi ve otel yatırımları daha da artacak. Turizm şu an, yaz aylarıyla sınırlı. Yeni yatırımlarla 12 aya çıkması söz konusu. İzmir'in havaalanı güzel, kente yapılan birçok dış hat seferi var. Biz de grup olarak turizmdeki bu potansiyeli gördük. Turizm taşımacılığı çok yönlü bir konu ve süreklilik esasına dayanıyor. Bu alandaki yatırımlarımızı büyütmeyi hedefliyoruz." 


Star Ege


Geri Dön