28 / 03 / 2024

İzmir İdareciler Sitesi'nde 175 bin TL'ye 3+1!

İzmir İdareciler Sitesi'nde 175 bin TL'ye 3+1!

İzmir Karşıyaka’da inşa edilen İdareciler Sitesi projesinde 3+1 konutların fiyatları 175 bin TL’den başlıyor. 14 blokta 248 daireden oluşan projede son 40 daire satışta!



İzmir Arsa Konut Yapı Kooperatifi’nin İdareciler Sitesi projesi depreme dayanıklı, sağlam kayalık zemin üzerine inşa ediliyor. Sitede yaşam 2011 yılının Haziran ayında başlayacak.

14 blokta 248 konuttan oluşan İdareciler Sitesi’nde her katta iki daire bulunuyor. Panoramik körfez, deniz, havuz ve doğa manzaralı İdareciler Sitesi’nde yetişkinler ve çocuklar için iki adet yüzme havuzu, her daireye kapalı ve açık en az bir araçlık otopark, ısı ve ses yalıtımlı mantolama cephe sistemi, özel ısı ve ses yalıtımlı çatı sistemi, market, fitness center, kafeterya, kuaför, kreş gibi sosyal kültürel tesisler bulunuyor.

İdareciler Sitesi’nde ayrıca blokların giriş katında her daireye ait müstakil kapalı eşya deposu, bloklarda her kata çıkan tam otomatik asansör ve iki adet güvenlik merdiveni, uydu bağlantısı, görüntülü intercom, site içerisinde her alanda çeken kablosuz internet bağlantısı, her daire için kombi ısıtma sistemi, elektrik kesintilerinde dairelerin holünü, asansör ve ortak kullanım alanlarını aydınlatacak her blok için bir jeneratör, etrafı güvenlik duvarı ile çevrili sitede, 24 saat kameralı  güvenlik sisteminin yanı sıra, sitenin giriş-çıkış kapısında sürekli özel güvenlik personeli, site alanının yüzde 77’si yeşil, rekreasyon ve spor alanları, yürüyüş yolları çocuk oyun bahçesi ve peyzajla değerlendirildi.

Aydın-İzmir-Çanakkale otoyolu ana arterine 500 metre mesafede inşa edilen İdareciler Sitesi’nde  152 metrekarelik 3+1 konutların fiyatları 175 bin TL ile 215 bin TL arasında değişiyor. 100 bin TL peşinatla Halkbank’tan 120 aya kadar konut kredisi kullanılabiliyor.
 İdareciler Sitesi’nde 3 oda 1 salon dairelerde her daireye iki banyo, porselen seramik, vestiyer, gömme dolap, masif kaplama kapılar, yangın ve hırsız algılama sistemi, üst düzey kaliteli mutfak, gizli ışık ve led aydınlatmalar bulunuyor.

İdareciler Sitesi Çanakkale Otoyolu' na 0,5 kilometre, Yeni Girne Caddesi' ne 2,5 kilometre,Anadolu Caddesi' ne 3,8 kilometre, Karşıyaka Vapur İskelesi' ne 4,6 kilometre mesafede inşa ediliyor.

İdareciler Sitesi’nde uygulanan akıllı ev otomasyonu ile;
Parmak izi, uzaktan kumanda veya dokunmatik ekran yardımıyla çelik kapınızı açabilirsiniz.
• Sistem, yangın, hırsız, su baskını, gaz ve elektrik kaçağı gibi tehlikelere karşı uyarı verip sisteminizi otomatik olarak kesmektedir.
• Dokunmatik LCD ekran üzerinden:
      - Tüm ev içi aydınlatmalara komut verebilirsiniz.
      - Tüm odaların sıcaklıklarını       ayarlayabilirsiniz.
      - Tüm dairelerin elektrik veya temiz su tesisatına komut verebilirsiniz.
      - Evde bulunmayacağınız zamanlar için görüntülü ve sesli mesaj bırakabilir ve/veya siz evde yokken gelen ziyaretçilerinizin görüntülü ve sesli mesaj  bırakabilmelerini sağlayabilirsiniz.
      - 3 günlük hava tahminini       görebilirsiniz.
      - İçme suyunuzun PH, Flor, Klor, vb. özelliklerini kontrol edebilirsiniz. Sağlığa aykırı bir durum oluştuğunda evinizin suyu otomatik olarak kesilir.
      - Asansörü kata çağırıp, zemine gönderebilirsiniz.
      - Daire, bina ve site kapısını görüntüleyebilirsiniz.
      - Site içi güvenlik kameralarınız görüntüleyebilirsiniz.
      -Tüm odalara müzik yayını yapabilirsiniz.

www.idarecilerizmirkoop.com.tr
0232 363 30 29
[email protected]

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com


Geri Dön