27 / 04 / 2024

İzmir İstinye Park ne zaman açılacak?

İzmir İstinye Park ne zaman açılacak?

İzmir Üçkuyular'da hayata geçirilen İstinye Park projesinin Mayıs 2020'de hizmete açılması planlanıyor. Proje Orjin Grup imzası taşıyor.



İzmir'de 250 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen İstinye Park projesinin inşaatı hız kesmeden sürüyor. Orjin Grup imzası taşıyan  İzmir  İstinye Park projesinin Mayıs 2020'de hizmete açılması planlanıyor. 

Şehrin en büyük alışveriş merkezi olmaya aday olan İzmir İstinye Park'ta ünlü mağazalar ve markalar yer alacak. 

Dev kompleks tamamlandığında, Egenin incisi İzmir’in merkezi bir konumunda yükselen ve ulaşımı rahat olan İzmir İstinye Park, alışveriş ve AVM tutkunları için vazgeçilmez bir adres olacak. 

270 dükkânın, 45 restoran ve kafenin yer alması planlanan İzmir İstinye Park projesinde mağazaların yanı sıra otele yer veriliyor. İstinye Park'ta “Hyatt Regency İzmir” adıyla açılacak olan otel, 26 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip.

Günlük 45 bin kişinin ziyaret etmesi beklenen  İzmir  İstinye Park AVM projesi toplam 4 bin 500 kişiye istihdam sağlayacak. İstinye Park'ta AVM'de 2 bin 430 kapasiteli dev bir otopark alanı da bulunacak.

Armani, Beymen, Beymen Club, Calvin Klein, Chanel, Gant, Fred Perry, Massimo Dutti, Vakko, Victoria’s Secret, Zara Home gibi mağazaların yer alması planlanan dev AVM'de Nusr-et'in de restoran açması bekleniyor. 

İzmir İstinye Park ve Otel Projesi 24 katlı olarak yükselecek. Zemin kotundan itibaren 5 kat yer altına inilecek olan İstinye Park'ta 4 katlık kısım otopark olarak kullanılacak. Bodrum 1. kattan itibaren 4 kat ise AVM'ye ayrıldı. Projede 4. kat ile 24. kat arasında otel odaları bulunacak.

Hafriyat çalışmaları 2016 yılının Ağustos ayında başlanan alışveriş merkezinin temeli Temmuz 2017'de atıldı. Yılda 14 milyon kişinin ziyaret etmesi planlanan projenin İzmir'deki alışveriş turizmini de canlandırması planlanıyor.

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com

 


Geri Dön