25 / 04 / 2024

İzmir Körfez Evleri'nden yatırımcılara özel kampanya!

İzmir Körfez Evleri'nden yatırımcılara özel kampanya!

Ege-Koop, İzmir Körfezi Evleri Projesi'nde ev sahibi olmak isteyenlere sunulan özel fiyat fırsatını, halktan gelen talep doğrultusunda iki hafta daha uzattığını açıkladı.




Ege-Koop,  İzmir  Körfezi Evleri Projesi'nde ev sahibi ve yatırımcılara sunduğu özel fiyat fırsatını, halktan gelen talep doğrultusunda iki hafta daha uzattığını açıkladı. Projede ev sahibi olmak isteyenlere bir fırsat daha sunduklarını belirten Ege-Koop Başkanı Hüseyin Aslan, "19 Eylül'e kadar projeye dahil olanlar, fiyat artışından etkilenmeyerek 7-8 ay sonra yüzde 40 karlı çıkacaklar" dedi. 85. kez kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı'nda stant açan Ege-Koop, İzmirliler tarafından büyük ilgi gördü. Ege-Koop'un İzmir Körfez Evleri Projesi'ndeki özel fiyat fırsatının uzatılması için vatandaştan gelen talepleri değerlendiren yetkililer, söz konusu fiyat fırsatının iki hafta daha uzatıldığını belirtti.


Hazırlıklar sürüyor


​Ege-Koop'un, "Bu çatının altında güven var" sloganıyla 32. yılını 13. onur projesi olarak adlandırdığı 400 konutluk "Ege-Koop İzmir Körfezi Evleri Projesi" ile taçlandırdı. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, zemin katları bile İzmir Körfezi'ne hakim kent içindeki son deniz manzaralı arazi üzerine kurulacak Ege-Koop'un 13. onur projesine ilişkin tüm hazırlıkların devam ettiğini, teknik hazırlığının tamamlandığını duyurdu. Ege-Koop'un başarı yolculuğuna ilk çıktığı yer olan Çiğli'de yeni bir projeye başlamasının önemli ve heyecan verici olduğunu belirten Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan da, "Türkiye'nin en büyük kooperatif örgütlenmesi Ege-Koop ortaklarına, sosyal belediyecilik gereği elimizden gelen desteği vereceğiz" dedi.


GEÇMİŞİ GELECEĞE KEFİL


Ege-Koop'un geçmişinin geleceğine kefil olduğunu belirten Aslan, halkın Ege-Koop'a güveninin ve projelerine duyduğu hasretinin, sorumluluklarını artırdığının altını çizdi. Aslan, "İddia ediyorum, 13. onur projemizde, bugüne kadarki projelerimizde edindiğimiz bilgi ve birikimlerimizle birlikte halkımızın talebine de cevap verdik. İstanbul-İzmir Otoyolu ve bölgenin adeta bir üniversite kampusü olduğu düşünülürse, bugün bu proje ile ilgili verilen karar, gelecekte çok avantajlı olacak. Bir kez daha ifade ediyoruz, nereden bakarsan nasıl bakarsan denizi gören, etrafı ormanla kaplı projede, şu andaki fiyatlarımız emsallerinden yüzde 50'nin üzerinde daha avantajlı" diye konuştu.



Web: http://egekoop.org.tr/



Yeni Asır


Geri Dön