27 / 04 / 2024

White City Living'ten Türk yatırımcılara özel avantajlar!

White City Living'ten Türk yatırımcılara özel avantajlar!

Londra’da yapımı devam eden "White City Living" özel lansman düzelendi. Düzenlenen lansmanda konutlar özel fiyat avantajlarıyla Türk yatırımcılara özel avantajlar sağlıyor.



Londra’da yapımı devam eden "White City Living" özel lansman düzenlendi. Düzenlenen lansmanda konutlar özel fiyat avantajlarıyla Türk yatırımcılara özel avantajlar sağlıyor.

 
Londra’da yapımı devam eden "White City Living" özel lansmanı 25 Şubat 2022 Cuma günü Mandarin Oriental Bosphorus, İstanbul’da Türkiye' de gerçekleşti. Proje tanıtım toplantısına katılan'GRED Global Kurucu Ortağı Meltem Türker, Berkeley Group Plc Uluslararası Satış Başkanı Roger Fagg ve Knight Frank Uluslararası Satış Müdürü John Wood’da basın mensuplarının sorularını cevapladı.

White City Living ten Türk yatırımcılara özel avantajlar!

“White City Living” White City Living yatırımcılarına alım fırsatlarında kolaylıklar sağlamaya devam ediyor. 2026 yılında tamamlanacak projede, artış öncesi alım rakamları ile dövizde karlı bir kazanç fırsatı sunuyor.

Gelecekteki 5 sene içinde Londra gayrimenkul sektörüne değinen GRED Global Kurucu Ortağı Meltem Türker, proje hakkında şu ifadeleri kullandı; “White City Living projesinin lansmanı nedeniyle bir arada olmaktan öncelikle
mutluluk duyduğumuzu dile getirerek sözlerime başlamak istiyorum. Son yıllarda konut fiyatları bildiğiniz gibi dünyada da artış göstermekte. Yurt dışında doğru lokasyonlarda yapılan satın alımlar ise yatırımcısına sağladığı kira getirisi ile kısa vadede önemli bir döviz girdisi sağlamakta. Bizim bugün Türkiye lansmanını gerçekleştirdiğimiz White City Living de lüks ile birlikte sağlayacağı döviz ile getirisiyle de dikkat çeken bir yatırım olarak ön plana çıkmakta. White City Living, konumu itibariyle otoyol, metro ve tren istasyonlarının hemen dibinde yer alıyor. White City Place'in hemen yanında Imperial College London'ın yeni 3 milyar pond'luk kampüsü yer almakta. Londra'nın en iyi 5 üniversitesi ve 15 seçkin okulundan 4'üne, sadece 30 dakikalık erişim mesafesinde.  Aynı zamanda Soho House'un da içinde yer aldığı, ofis, ticari birimler ve konutlardan oluşan BBC Television Centre projesine de komşu.

White City Living ten Türk yatırımcılara özel avantajlar!

Toplam 6 etaptan oluşan White City Living güneşlenme teraslı, kapalı yüzme havuzu, spor salonu, Spa, sinemalar, eğlence süitleri, sakinler için dinlenme salonları ve 24 saat concierge hizmeti sunuyor. Stüdyo, 1, 2 ve 3 odalı dairelerden meydana gelen projede fiyatlar ise 690 bin pound’dan başlıyor…”

Gerçekleşen toplantıda konuşan Berkeley Group Plc Uluslararası Satış Başkanı Roger Fagg ise , “2026’da tamamlanacak projemiz, artış öncesi alım rakamları ile dövizde karlı bir kazanç fırsatı sunacak" diye konuştu.

İngiltere’den gerçekleştirilen proje lansmanı için Türkiye’ye gelen Knight Frank Uluslararası Satış Müdürü John Wood da projenin kazandıraçağı avantajlara dikkat çekerek, Türkiye lansmanına özel ön alım fiyatlarının oldukça cazip bir teklif olduğunu belirtti öte yandan bunun Türk yatırımcılar için alım fırsatı olduğunu söyledi.

White City Living ten Türk yatırımcılara özel avantajlar!

"White City Living’ Ayrıcalıklı Bir Yaşam Konsepti Sunuyor White City Living, Batı Londra’da ikinci bölgede yer alıyor. Notting Hill ve Holland Park'a komşu olan proje Wood Lane ve White City metro istasyonlarına komşu. Ayrıca Central, Circle ve Hammersmith & City’nin de yakınında bulunmakta. A40 otoyoluna bağlantısı da bulunan proje aynı zamanda 300'den fazla mağaza, lüks marka, restoran, kafe ve sinemaya ev sahipliği yapan Avrupa'nın en büyük alışveriş merkezi Westfield London'a da 2 dakika yürüme mesafesinde yer alıyor. Transport for London tarafından gerçekleştirilen 31 demiryolu kemerinin yenilenerek perakende alanına dönüştürüleceği Wood Lane London Arches projesi de White City Living projesi ile Westfield London'ın tam ortasında yer alıyor.

69 bin metrekarelik yepyeni bir yaratıcılık, teknoloji ve inovasyon üssü olan White City Place'in bitişiğinde proje, Imperial College London'ın yeni 3 milyar £'lık kampüsüne de yeni   bir geçiş kapısı niteliğinde. Londra'nın en iyi 5 üniversitesi ve 15 seçkin okulundan 4'üne, 30 dakikalık erişim mesafesinde bulunan White City Living, Soho House'un da içinde yer aldığı, ofis, ticari birimler ve konutlardan oluşan BBC Television Centre projesine (eski BBC stüdyolarının yer aldığı yeni kompleks) de çok yakın.

White City Living Olağanüstü Bir Yaşam Vadediyor

Toplam 6 etaptan oluşan White City Living birinci sınıf tesislerde sakinlere özel servisler;
güneşlenme teraslı, kapalı yüzme havuzu, spor salonu, Spa, sinemalar, eğlence süitleri,
sakinler için dinlenme salonları ve 24 saat concierge hizmeti sunuyor. Toplam 33 bin
metrekare genişliğine sahip park ve peyzajlı bahçelerin yer aldığı projenin 11’inci katında
Akdeniz esintilileri taşıyan Beach Club da yer alıyor. Plaj ve havuz, zeytin bahçesi, açık hava
restoranları, cafe ve barların bulunduğu White City Living, olağanüstü bir yaşam tarzı kulübü
ile stüdyo, 1, 2 ve 3 odalı dairelerden oluşuyor. Projede fiyatlar ise 690 bin pound’dan
başlıyor…"

White City Living Türk yatırımcılarla buluşuyor!


Geri Dön