26 / 04 / 2024

İzmir Körfez Geçiş Projesi'ne tam destek verdi!

İzmir Körfez Geçiş Projesi'ne tam destek verdi!

İnciraltı 2. Nesil Toprak Sahipleri Platformu Başkanı Tayfun Karabulut ve üye İlknur Girgin, İzmir ekonomisine katkısı olacağına inandıkları İzmir Körfez Geçiş Projesine tam destek verdiklerini ifade etti.



İnciraltı 2. Nesil Toprak Sahipleri Platformu Başkanı Tayfun Karabulut ve üye İlknur Girgin Yeni Asır Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ercan Demir'i ziyaretlerinde  İzmir  ekonomisine katkısı olacağına inandıkları İzmir Körfez Geçiş Projesine tam destek verdiklerini ifade etti. 


Karabulut ve Girgin İnciraltı toprak sahipleri olarak, bu projenin hayata geçmesi ile birlikte İzmir'in ivme kazanacağına inandıklarını vurguladı. Karabulut, "İzmit Körfez Geçişi Osman Gazi Köprüsü'ne, kuş türlerinin yaşadığı 'Hersek Lagünü' için kavis verilmişti. Yapılacak olan İzmir Körfez Geçiş projesinde de aynı hassasiyetin yaşanacağına inanıyor ve güveniyoruz. Projeye itiraz edip 'hiç yapılmasın' yaklaşımı, şehrimizin ilerlemesine ve gelişmesine engel olmaktır" dedi. İzmirlilerin bu projeyi özlemle beklediğini ifade eden Karabulut, "Başbakanımızın şehrimize yapacağı ilk ziyarette, projeyle ilgili tarih açıklamasını büyük bir heyecanla bekliyoruz. Beklentimiz, ihalenin 65. Hükümetimizin yıldönümü olan Mayıs ayına kadar yapılması ve ilk kazmanın şehrimizin doğum günü 9 Eylül'de vurulmasıdır. Çok sayıda sivil toplum örgütü bize teşekkür edip desteklerini iletti. Bütün İzmir projeyi istiyor" diye konuştu.


Yeni Asır


Geri Dön