26 / 04 / 2024

İzmir Mavibahçe AVM bugün açılıyor!

İzmir Mavibahçe AVM bugün açılıyor!

İzmir'in en büyük alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyan MaviBahçe bugün kapılarını açıyor. 200 milyon dolarlık yatırım hacmine sahip MaviBahçe, beş yıldızlı konfor şartları sunuyor.



Ege Bölgesi'nin en büyük AVM'leri arasında gösterilen MaviBahçe,  İzmir  Mavişehir'de bugün kapılarını açıyor. MaviBahçe'nin tanıtımı Opera Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Selami Özel, Ece Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Nuri Şapkacı, Opera Gayrimenkul'den Barbaros Bayazıt ve Zeynep Akman ile Ece Türkiye'den Ozan Canbolat'ın katılımıyla yapıldı. 


EŞİ BENZERİ YOK 

MaviBahçe'nin 60 bin metrekare kiralanabilir alana sahip olduğunu belirten Selami Özel, "Konfor şartları beş yıldız olsun istedik. Farklı markalar olsun istedik. İzmir'de ilk olan markalarla çalışmak istedik. İzmir'İn ilk IMAX sinema salonunu burada hizmete sokuyoruz. Çocuklara tam nitelikli bir kat ayırdık. Yatırım maliyeti 200 milyon doları buldu. Biz MaviBahçe'yi bir AVM olarak görmüyoruz. Yaşam alanı olarak nitelendiriyoruz. Burada göreceklerinizi başka yerde görmeyeceğinizin garantisini verebilirim" dedi. 


EGE'YE ÖZGÜ ÇİÇEKLER 

4 katlı MaviBahçe'de 200'den fazla mağaza, 47 restoran ve kafe, 2 bin kişi oturma kapasiteli yeme içme alanı bulunuyor. İzmir'in en geniş çocuk katı ve eğlence alanları ile IMAX teknolojisini İzmirlilerle ilk kez buluşturacak olan 11 salonlu sinema yer alıyor. Palmiye ağaçları ve Ege'ye özgü çiçekler ile bezenmiş havuzlu ferah bahçelerin çevrelediği meydanı, geniş rekreasyon alanları, ziyaretçileri benzersiz bir alışveriş ve eğlence deneyimine davet ediyor. 2 bin araç kapasitesine sahip otopark da ziyaretçilerin hizmetine sunuluyor. 


Sabah Egeli


Geri Dön