16 / 04 / 2024

İzmir MaviBahçe AVM hizmete açıldı!

İzmir MaviBahçe AVM hizmete açıldı!

200 milyon dolarlık yatırımla İzmir'de yükselen alışveriş merkezinde 60 bin metrekare kiralanabilir alan bulunuyor Favori Kuyumculuk tarafından İzmir'de inşa ettirilen MaviBahçe alışveriş merkezi kapılarını dün açtı.



200 milyon dolarlık yatırımla İzmir'de yükselen alışveriş merkezinde 60 bin metrekare kiralanabilir alan bulunuyor Favori Kuyumculuk tarafından İzmir'de inşa ettirilen MaviBahçe alışveriş merkezi kapılarını dün açtı. İzmir-Karşıyaka'da 200 milyon dolar yatırımla yükselen projede 3 bin 500 kişi istihdam edildi. 


4 KAT 200 MAĞAZA 

Opera Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Selami Özel, "Bölge insanını çok iyi tanıyan İzmirli bir yatırım grubu olarak MaviBahçe'nin İzmirlilerin yaşam tarzına, satın alma alışkanlıklarına uyan, herkesin severek geleceği bir alışveriş ve yaşam merkezi olacağından, benzersiz bir alışveriş deneyimi sunacağından kuşkum yok. İçinde  İzmir  olan herkesi, MaviBahçe'ye bekliyoruz. MaviBahçe, benzersiz konsepti ile İzmir'de alışverişin havasını değiştirecek" dedi. 60 bin metrekare kiralanabilir alana sahip alışveriş merkezinde, 4 kat üzerinde 200'den fazla mağaza, 47 restoran ve kafe, 2 bin kişi oturma kapasiteli yeme-içme alanı, İzmir'in en geniş çocuk katı ve eğlence alanları ile 11 salonlu sinema yer alıyor. 


Bugün



Haber Ekonomist Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;


Favori Kuyumculuk'un gayrimenkul şirketi Opera Gayrimenkul ve Ece Türkiye'nin izmir'de yaptığı AVM projesi MaviBahçe, hizmete girdi. 200 milyon dolar yatırıma mal olan proje, 60 bin metrekare kiralanabilir alana sahip. Yaklaşık 3 bin 500 kişiye istihdam yaratacaklarını söyleyen Opera Gayrimenkul Yönetim Kumlu Başkanı Dr. Selami Özel, "MaviBahçe'nin îzmirliler'in yaşam tarzına, satın alma alışkanlıklarına uyan, herkesin severek geleceği bir alışveriş ve yaşam merkezi olacağını düşünüyoaım" diyor. 


Ekonomist


Geri Dön