23 / 04 / 2024

Tepe Home 2016'nın ilk mağazasını İzmir Mavibahçe AVM'de açtı!

Tepe Home 2016'nın ilk mağazasını İzmir Mavibahçe AVM'de açtı!

TEPE Home, 2016'da yapacağı mağaza açılışlarının ilkini İzmir Mavibahçe'de gerçekleştirdi ve İzmir'deki mağaza sayısını 2'ye çıkardı. Mağazada bir evin ihtiyacını karşılayabilecek tüm dekorasyon ve mobilya ürünleri satışa sunuluyor.



TEPE Home, 2016 yılında yapacağı yeni mağaza açılışlarının ilkini  İzmir  Mavibahçe'de gerçekleştirdi ve İzmir'deki mağaza sayısını 2'ye çıkardı. Yaklaşık 1,5 milyon TL yatının ile gerçekleştirilen mağazada bir evin ihtiyacını karşılayabilecek tüm dekorasyon ve mobilya ürünleri satışa sunuluyor. 


Tepe Home Genel Müdürü Aykut Coşkan, açılış konuşmasında, "Bundan sonra yeni mağaza açılışlarımız Bursa, Gaziantep, İstanbul, Zonguldak, İskenderun, Fethiye, Marmaris gibi birçok il ve lokasyanda hızla devam edecek. Mavi bahçe mağazamızın tüm İzmirliler için vazgeçilmez bir dekorasyon noktası olacağını şimdiden söyleyebilirim" dedi. Coşkan, Tepe Home un, farklı stil ve beğenilere göre üretilen mobilya çeşitliliği ve 40 bine yakın ürün zenginliği ile Türkiye'nin ev dekorasyonunda en büyük ve en iddialı kategori mağazacılığını yaptığını söyledi. 


Yeni Akit



Haber İzmir Ege Haber Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;



Tepe Home, İzmir Mavibahçe'deki yepyeni mağazası ile İzmir'deki mağaza sayısını 2'ye çıkardı. 12 Şubat Cuma günü resmi açılışı yapılan mağaza, 1500 m2 alandan oluşuyor. Yaklaşık 1,5 milyon TL yatırım ile gerçekleştirilen mağazada bir evin ihtiyacını karşılayabilecek tüm dekorasyon ve mobilya ürünleri satışa sunuluyor. 


Tepe Home, bugüne kadar kalite anlayışından taviz vermeden üretim yapan Türkiye'nin en sevilen mobilya ve dekorasyon markaları arasında yer almaktadır. Bizler bu değeri korumak ve büyütmek için 2015 yılında gereken tüm alt yapı çalışmalarımızı tamamladık. 47 yıllık üretim tecrübe ve gücümüzle yıllardır Türkiye'nin vazgeçilmez kalitedeki mobilyalarını üretmekle kalmıyor, evlerinizde hayat bulabilmesi için mobilyalarımızı binlerce çeşit dekor ve ev aksesuarı ile destekliyoruz. Tepe Home, farklı stil ve beğenilere göre üretilen mobilya çeşitliliği ve 40 bine yakın ürün zenginliği ile bugün Türkiye'nin ev dekorasyonunda en büyük ve en iddalı kategori mağazacılığını yapıyor. 



Ege Haber (İzmir)



Haber İzmir Yenigün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Tepe Home, 2016 yılında yapacağı yeni mağaza açılışlarının ilkini İzmir Mavibahçe'de gerçekleştirdi, kentteki mağaza sayısını 2'ye çıkardı. 12 Şubat Cuma günü resmi açılışı yapılan mağaza, 1500 metrekare alandan oluşuyor. 


Yaklaşık 13 milyon TL yatırım ile gerçekleştirilen mağazada bir evin ihtiyacını karşılayabilecek tüm dekorasyon ve mobilya ürünleri satışa sunuluyor. Tepe Home Genel Müdürü Aykut Coşkan, açılışta yaptığı konuşmada şunları söyledi: 'Tepe Home, bugüne kadar kalite anlayışından taviz vermeden üretim yapan Türkiye'nin en sevilen mobilya ve dekorasyon markaları arasında yer almaktadır. Bizler bu değeri korumak ve büyütmek için 2015 yılında gereken tüm altyapı çalışmalarımızı tamamladık. 47 yıllık üretim tecrübe ve gücümüzle yıllardır Türkiye'nin vazgeçilmez kalitedeki mobilyalarını üretmekle kalmıyor, evlerinizde hayat bulabilmesi için mobilyalarımızı binlerce çeşit dekor ve ev aksesuarı ile destekliyoruz. Tepe Home, farklı stil ve beğenilere göre üretilen mobilya çeşitliliği ve 40bine yakın ürün zenginliği ile bugün Türikiye'nin ev dekorasyonunda en büyük ve en iddalı kategori mağazacılığını yapıyor. Yeni ürün ve yeni yüzüyle Tepehome'un bir stil markası olarak bilinmesini ve markanın bu sözü yerine getirmesini sağlıyoruz. Buradan hareketle, Tepe Home'un bildiğiniz ve güvendiğiniz kalite anlayışını değiştirmeden ürün gamı ve çeşitliliğimizi yeni mağazalarımıza yansıtmaya başladık. 2015 yılında başlattığımız bu değişim rüzgarı ile yeni açacağımız mağazalarımızda ve çok yakında tüm Tepe Home mağazalarında bu değişimi hissedeceksiniz Ar-Ge ve tasarım departmanlarımızda yaptığımız yatırımlar sayesinde yepyeni koleksiyonlar geliştirerek tüm Türkiye genelimle daha çok kişiye ulaşabilmek için yeni mağaza açılışlarımızı gerçekleştirmeye başladık. Bunlardan ilki İzmir Mavi Park AVM'de hizmete açılmıştır Yeni mağaza açılışlarımız Bursa, Gaziantep, İstanbul, Zonguldak, İskenderun, Fethiye, Marmaris gibi birçok il ve lokasyanda hızla devam edecektir. Mavi bahçe mağazamızın tüm İzmirliler için vazgeçilmez bir dekorasyon noktası olacağım şimdiden söyleyebilirim."


Yenigün


Geri Dön