26 / 04 / 2024

İzmir Nus Arte projesinin lansmanı yapıldı!

İzmir Nus Arte projesinin lansmanı yapıldı!

S.S Meclis Yapı Konut Kooperatifi ilk projesi Nus Arte’nin lansmanı için tören düzenlendi. Hatay’da yükselecek olan proje 390 konuttan oluşacak...



İzmir Ticaret Odası meclis üyelerinin girişimi ile kurulan S.S Meclis Yapı Konut Kooperatifi ilk projesi için adımlar atıldı. Projenin lansmanı Alsancak Talatpaşla Bulvarı'ndaki satış ofisinde yapıldı.  Lansmanda katılımcı sayısı oldukça yüksekti. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, satış ofisinin açılış kurdelasını  İzmir  Ticaret Odası meclis başkanı Selami Özpoyraz, kooperatif başkanı İrfan Erol, kooperatif başkan yardımcısı H. Çetin Güvercin, kooperatif yöneticilerinden Şenol Aslanoğlu, Melih Tunç Tandoğan, Halil Kurt ve BEGOS Yönetim Kurulu Başkanı Şener Kırıkkaya kesti. 

8 bin 500 metrekarelik arsaya yapılacak olan Nus Arte projesi 3 bloktan meydana gelecek . Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alacak. 3+1 daireler 159 metrekare, 2+1 daireler 112 metrekare, 1+1 daireler ise 74 metrekare olarak tasarlandı. Karabağlar Belediyesi’nin hayata geçireceği 40 bin metrekarelik İzmir'in 3. Büyük kent meydanının yanına inşa edilecek proje deniz, kent meydanı ve şehir manzarasına da görecek. Projede yüzme havuzu, kapalı otopark, çocuk oyun alanı, spor salonu, sosyal alanlar ve geniş peyzaj alanları bulunuyor.

NUS ARTE NEREDE?

Hatay Hıfzıssıhha bölgesinde yer alan Nus Arte projesi Göztepe metrosuna 1 km, Göztepe stadına 2 km, İzmir Demokrasi Üniversitesi'ne 2 km, Atatürk Araştırma Hastanesi'ne 1 km, Güzelyalı'ya 1,3 km, İstinye Park AVM ve Üçkuyular feribotuna 3 km, İzmir Ekonomi Üniversitesi'ne ise 4 km mesafede konumlanıyor.
 


Geri Dön