19 / 04 / 2024

İzmir Park Yaşam Mavişehir'de 2 haftada 230 konut satıldı!

İzmir Park Yaşam Mavişehir'de 2 haftada 230 konut satıldı!

İçinde Emlak Konut GYO'nun da yer aldığı Park Yaşam Mavişehir isimli 521 konutluk projede iki hafta içinde 230 adetlik satışa ulaşıldı. Karaaer, proje için 10 binin üzerinde telefon aldıklarını belirtti



İçinde Emlak Konut GYO'nun da yer aldığı Park Yaşam Mavişehir isimli 521 konutluk projede iki hafta içinde 230 adetlik satışa ulaşıldı. Karaaer, proje için 10 binin üzerinde telefon aldıklarını belirtti.

Türkerler, Durmaz ve İZKAnın Emlak Konut GYO ile gerçekleştirdiği Park Yaşam Mavişehir projesine yönelik ilgi büyük oldu. 521 konutluk proje, satışa sunulduğu iki hafta içinde 230 adetlik satış hacmine ulaştı.
Kendilerine gösterilen ilgi hakkında konuşan Park Yaşam Mavişehir Konut Satış ve Pazarlama Direktörü Oğuz Kaan Karaer, bu süreç içinde 10 binin üzerinde telefon aldıklarına dikkat çekti. Projeye gösterilen bu yoğun ilgide, Park Yaşam Mavişehir'in  İzmirlilerin ihtiyaç ve beklentilerine göre oluşturulmasını en önemli etkenlerden biri olarak gösteren Karaer, sözlerini şöyle sürdürdü:
"İki hafta boyunca ulaştığımız 230 adetlik daire satışı içinde en büyük yoğunluk 3+1lerden oluştu. Gerçekleştirdiğimiz satışların yüzde 95i İzmirlilere yapıldı. Şehir dışından da ilgi gördük. Denizli, İstanbul ve Bursadan da gelerek burada yaşamak için aldıklarını söyleyen müşterilerimiz de var.

27 ayrı mimari tarz
Toplamda 521 dairenin satışa sunulduğu ve bulunduğu bölgede benzerlerine göre daha geniş daire özellikleriyle dikkat çeken Park Yaşam Mavişehir, Emlak Konut GYOnun İzmirde içinde yer aldığı en son proje. 32 bin 104 metrekare arsa üzerinde yükselen projedeki 521 daire, 21 ile 24 katlı dört blok ve  beşer katlı üç blokta yer alıyor. Daireler, 27 ayrı mimari tipte tasarlanırken, projede yeşil alana 8 bin 792 metrekare ayrıldı.

 


Geri Dön