23 / 04 / 2024

İzmir Selçuk'ta değişim başladı!

İzmir Selçuk'ta değişim başladı!

İzmir'de CHP'den AK Parti'ye geçen 6 ilçeden biri olan Selçuk'ta vatandaşlar yeni belediye başkanlarından memnun. Kişiliği ve sevecenliği ile halkla iç içe olan Zeynel Bakıcı, katılımcı yönetim anlayışıyla gelir gelmez birçok projeye imza atmaya başladı




Yerel seçimlerde İzmir'de CHP'den AK Parti'ye geçen 6 ilçeden biri olan Selçuk'ta vatandaşlar yeni belediye başkanlarından memnun. Kişiliği ve sevecenliği ile halkla iç içe olan Zeynel Bakıcı, katılımcı yönetim anlayışıyla gelir gelmez birçok projeye imza atmaya başladı



Yerel seçimlerde, AK Parti ile CHP'nin büyük rekabet yaşamış olduğu ilçelerden biri olan Selçuk'ta ipi AK Partili Belediye Başkanı Yrd. Doç. Dr. Dahi Zeynel Bakıcı göğüsledi. Bakıcı, hayata geçirmeye başladığı icraatlarıyla, ilçe halkından olumlu puan almayı başardı. Bakıcı, vatandaşların rahatça vakit geçirebileceği 14 Mayıs ve Zafer mahallelerinde seyir terasları ve bir çok yeni rekreasyon alanları projesini hayata geçirdi. İlçeye olimpik yüzme havuzu ve spor salonu kazandıran Bakıcı, içerisinde cep sinemalarının yer alacağı Gençlik ve Kültür Merkezi yaptı. Ayrıca ilçeye gelen yerli ve yabancı turistlerin rahat bir tatil geçirmeleri için Pamucak'ta her 300 metrede bir duş, tuvalet ve büfelerin yer aldığı alanlar oluşturuldu. İstihdam sorunu konusunda da çalışmalar yapan Bakıcı, yeni mahallelerde çalışanları orada oturanlardan seçiyor.


VATANDAŞLAR SELÇUK BELEDİYESİ'NİN ÇALIŞMALARI HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYOR?

Aynur Ataç (Ev hanımı-53): Başkanımız Zeynel Bakıcı'yı seviyoruz. İş problemleri konusunda çocuklarımıza yardımcı olursa seviniriz.

Ajdan Tüccar (Güvenlik-30): Yeni dönemde henüz çok önemli bir gelişme görmedik. Başkanımız kişilik olarak iyi bir insan.

Kazım Avcı (Esnaf-61): Zeynel Bakıcı görevine yeni başladı. Bu nedenle henüz çok bir çalışması olmadı. O yüzden değerlendirme yapamıyorum.

Hakan Azimkar (Esnaf-39): Belediye yönetiminde değişim şarttı. Başkanımız iyi bir insan. Hastane problemimizin çözümü ilk önceliğimiz.

Fikret Hepkaraca (Boyacı-47): Başkanımızdan ve yeni yönetimden çok menunum. Zeynel Bakıcı halk ile hep iç içe olan, sevgi dolu ve sempatik bir insan.

Ali İhsan Karaduman (Çiftçi-51): Şu anki çalışmaları ile ilgili artı eksi bir şey söyleyemiyorum. Çalışmalara başlamasını bekliyoruz.

Muharrem Ergun (Çiftçi-38) : Selçuk için değişim iyi oldu. Hastanenin merkezden uzaklaşacağını duyduk bu durum Selçuk halkı için iyi olmaz.

Mehmet Sarıbaş (Emekli Öğretmen-55) : Selçuk'ta hastanenin bir an önce yapılası lazım. Garajın da merkezden taşınması gerekiyor.


Yeni Asır




Geri Dön