25 / 04 / 2024

İzmir Selçuk yatırımları

İzmir Selçuk yatırımları

Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı, "Selçuk için düşünülen antik kanal, teleferik, İZBAN, Doğalgaz, hastane, karayollarının yaptığı çalışmalar gibi bir çok yatırımımız gerçekleştiği takdirde Selçuk İzmir ilçeleri içerisinde en fazla yatırım alan ilçe haline gelecektir" dedi.

İzmir Selçuk’a katı atık transfer merkezi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, hizmet verdiği ilçelerdeki çevre projelerine bir yenisini daha ekliyor. Selçuk'ta hayata geçirilecek katı atık transfer merkezi, benzerlerinden farklı olarak tamamen kapalı sistemle çalışacak ve aynı anda 2 TIR’a birden aktarım yapılabilecek.

İzmir Selçuk'a 17.3 milyon liralık yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Selçuk ilçesinin 1970’lerden kalma içme suyu şebekesini baştan sona yenileyecek. 17.3 milyon liraya mal olacak bu tarihi yatırım kısa süre içinde başlıyor.

Selçuk'ta 2015 yatırım yılı oldu!

Göreve geldiği ilk yılda birçok projeye imza atan Selçuk Belediye Başkanı Yrd. Doç. Dr. Zeynel Bakıcı, seyir terasları, rekreasyon alanları ve kültür merkezi projeleriyle halkın memnuniyetini kazandı...

Zeynel Bakıcı taş ocağına karşı!

Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, taş ocağı yapılması planlanan Gökçealan Mahallesi'ni ziyaretinde, "Burada taş ocağının açılmasını onaylamıyorum. Hukuki zemin içerisinde bunun önüne geçme isteğindeyiz" dedi.

İzmir Selçuk'ta değişim başladı!

İzmir'de CHP'den AK Parti'ye geçen 6 ilçeden biri olan Selçuk'ta vatandaşlar yeni belediye başkanlarından memnun. Kişiliği ve sevecenliği ile halkla iç içe olan Zeynel Bakıcı, katılımcı yönetim anlayışıyla gelir gelmez birçok projeye imza atmaya başladı

İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanan 2024 yılı Yatırım Programı kapsamında İzmir’e ayrılacak olan yatırım tutarları da tek tek belli oldu. İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldığı belirtildi.

2019'dan bu yana İzmir'de hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 6. birleşimi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yönetiminde gerçekleştirildi. Tunç Soyer burada 2019'dan beri yapılan yatırımları tek tek açıkladı...

İstanbul-İzmir Otoyolu yeni yatırımların önünü açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul-İzmir Otoyolu'nun yeni yatırımların önünü açtığını belirtti.

İzmir'de metro yatırımları hızlanıyor!

İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu toplantısında yapılan yatırımları anlatan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,  metro projeleri hakkında bilgi verdi. 

İzmir'de gayrimenkul yatırımları artıyor!

İzmir Karşıyaka'da faaliyet gösteren Coldwell Banker Life’ın sahibi Uğur Sezginer, İzmir'de gayrimenkul yatırımların arttığını 2022 senesinin de hareketli geçeceğini dile getirdi.

İzmir Girişim Grubu, gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak!

İzmir Girişim Grubu (İGG), kuruluş işlemlerinin bitirilmesinin ardından sahaya indi. İlk etapta gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak olan İGG, para kazanan ve yatırımda bulunan sportif odaklı bir şirket şeklinde büyümeyi planlıyor.

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 

Fuji Gayrimenkul Yatırımları Ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fuji Gayrimenkul Yatırımları Ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Kaplaner tarafından kuruldu.

Bakanlığın 2021 yılı için İzmir'e yönelik yatırımları mecliste!

Bakanlığın 2021 yılı için İzmir'e yönelik yapacağı yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Arslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Rusya ABD devlet tahvillerine yatırımlarını azalttı!

Rusya, Aralık 2019’da ABD tahvillerine yönelik yatırımlarını bir buçuk milyar dolar azaltarak 9.974 milyar dolara düşürdü.

İzmir için hazırlanan projeler ve yatırımlar mecliste!

2002-2018 yılları arasında yıllara göre İzmir için hazırlanan projelere ve ile yapılan yatırımlar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Çelebi, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Madnasa İnşaat Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Madnasa İnşaat Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Mahmut Sel ve Can Kuriş ortaklığında kuruldu. 

Alaçatı'ya milyon dolarlık turizm yatırımları yapılıyor!

İzmir’de yazlık sektöründe Çeşme'ye yeni rakip çıktı. Alaçatı’da milyon dolarlık turizm yatırımları yapılıyor.

İzmir Selçuk yatırımları Haberi

İzmir Selçuk yatırımları


Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı, 2016 Aralık ayı toplantısında mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Bakıcı, "Selçuk için düşünülen antik kanal, teleferik, İZBAN, Doğalgaz, hastane, karayollarının yaptığı çalışmalar gibi bir çok yatırımımız gerçekleştiği takdirde Selçuk İzmir ilçeleri içerisinde en fazla yatırım alan ilçe haline gelecektir" dedi.


Mahalle muhtarların talepleriyle ilgili hazırlanan raporları inceleyen Bakıcı, Selçuk ilçe merkezi ve mahallelerinin muhtarlarından yıl içerisinde toplam 471 isteğin 375 tanesi fiilen sonuçlandığını belirterek, "19 talep diğer kurumların sorumluluğunda olduğundan kurumumuz tarafından yazılar yazılmış; 11 talep uygun bulunmamış, 66 talep ise çözüm için beklemede yer alıyor. Bekleyen başvuruların konuşları arasında arazi yolları, bank ve parke döşeme istemi ağırlık kazanıyor" dedi.


Muhtarların bekleyen talepleri arasında yer alan parke taş döşemeleriyle ilgili sorulan soruya cevap veren Başkan...