18 / 04 / 2024

Bakanlığın 2021 yılı için İzmir'e yönelik yatırımları mecliste!

Bakanlığın 2021 yılı için İzmir'e yönelik yatırımları mecliste!

Bakanlığın 2021 yılı için İzmir'e yönelik yapacağı yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Arslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...



CHP  İzmir  Milletvekili Ednan Arslan, Bakanlığın 2021 yılı için İzmir'e yönelik yapacağı yatırımlara ilişkin soru önergesi hazırladı. Arslan, sorusunun Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tarafından yanıtlandırılmasını istedi. 

CHP'li Arslan, ''Aşağıdaki sorularımın Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum tarafından yazılı olarak yanıtlanmasını saygılarımla arz ederim'' diye konuştu.

CHP  İzmir  Milletvekili Ednan Arslan'ın soruları:
1- Bakanlığınızın İzmir'de 2021 yılına aktarılan ve devam eden yatırımları nelerdir? Bu yatırımların tamamlanma oranları nedir? Hangi tarihte hizmete alınacaklardır? Bu yatırımlar için bugüne kadar yapılan toplam harcama miktarı nedir? Projelerin tamamlanma bedeli ne olacaktır? 
2- 2021 yılı için bakanlığınızın İzmir özelindeki yatırım programı nedir? Yatırım programında yer alan projeler ve bu projelere ayrılan ödeneğe ilişkin bilgiler nelerdir? 
 


Geri Dön