26 / 04 / 2024

İzmir Şemikler Mahallesi'nin altyapı sorunları çözülüyor!

İzmir Şemikler Mahallesi'nin altyapı sorunları çözülüyor!

Kentsel dönüşüm ve yeni yapılaşma nedeniyle altyapı sorunlarıyla boğuşan Şemikler Mahallesi, Karşıyaka Belediyesi'nin asfaltlama çalışmaları sonrasında modem bir görünüme kavuştu.



Sosyal ve kültürel hizmetlerin yara sıra altyapı çalışmalarına da hız veren Karşıyaka Belediyesi, Şenlikler Mahallesine 2 ayda, 7 bin 500 ton asfalt döktü. Sorunlu sokaklan sil baştan elden geçiren belediye ekipleri, Karşıyakalılan toz ve çamur derdinden kurtardı, bozuk yol çilesine son verdi.

 

Kentsel dönüşüm ve yeni yapılaşma nedeniyle altyapı sorunlarıyla boğuşan Şemikler Mahallesi, Karşıyaka Belediyesi'nin asfaltlama çalışmaları sonrasında modem bir görünüme kavuştu. Günde 120 ton asfalt dökülen yollar altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla da sorunsuz hale getirildi. 

Karşıyaka Belediyesi, yıl içerisinde Karşıyaka sokaklarında 13 milyon liralık bütçeyle yol yenileme çalışması yapacak. Modern bir görünüme kavuşturulan sokakların yanında çalışmalar kapsamında yeni park ve yeşil alanların kazandırılması da sağlanacak. 


Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Eskiyen, yıpranan kaldırım ve yollarımızı Karşıyakamıza yakışır şekilde yeniliyoruz. . Planlı ve programlı olarak hayata geçirilen çalışmalarımız, Karşıyakalı hemşerilerimiz için yarının bugi'mden daha güzel olmasını sağlayacak" dedi. 



Yenigün


Geri Dön