25 / 04 / 2024

İzmir Yeşilyurt'ta istinat duvarı çöktü!

İzmir Yeşilyurt'ta istinat duvarı çöktü!

Yeşilyurt semti Kooperatif Evleri civarında bir inşaat firmasının temel kazma çalışmaları sırasında, istinat duvarı çöktü. Üzerinde çok sayıda apartmanın bulunduğu istinat duvarının çökmesi çevre sakinlerine korkulu anlar yaşattı.




İzmir'in Karabağlar ilçesi Yeşilyurt semti Kooperatif Evleri civarında bir inşaat firmasının temel kazma çalışmaları sırasında, istinat duvarı çöktü. Üzerinde çok sayıda apartmanın bulunduğu istinat duvarının çökmesi çevre sakinlerine korkulu anlar yaşattı. İstinat duvarının tuttuğu toprak zeminin üzerinden geçen 9298/1 Sokakta ise çatlaklar meydana geldi. Bu nedenle yol trafiğe kapatıldı. 


Vatandaş tedirgin 


Dün sabah saatlerinde Yeşilyurt 9301 sokak yakınında site yapan firmanın temel kazma çalışmaları sırasında istinat duvarı büyük bir gürültüyle çöktü. Olayda büyük şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, civardaki apartmanlarda oturan vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı. Vatandaşlar çöken istinat duvarının bir an önce yapılmasını istedi. İstinat duvarının 1990'lı yıllarda Kooperatif Evleri ile birlikte yapıldığı öğrenildi.



Yeni Asır




Geri Dön