19 / 04 / 2024

İzmir'de gayrimenkul sektörünün önü açık!

İzmir'de gayrimenkul sektörünün önü açık!

First Class Trust Union'un Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tezcan Okay, İzmir’deki konut ve emlak piyasası hareketleneceğini ve önümüzdeki 5 - 10 yıl bu artış devam edeceğini söyledi...



Gayrimenkul sektöründe 360 derece hizmet veren First Class Trust Union'un Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tezcan Okay, İstanbul’daki gayrimenkul piyasasının yavaşladığını ve ilginin İzmir’e yöneldiğini söyledi . Okay  “Bu ilginin sonucunda İzmir’deki konut ve emlak piyasası hareketlenecek ve önümüzdeki 5 - 10 yıl bu artış devam edecek” dedi.

 

Yeni bir yatırıma imza atarak  İzmir  çapındaki şubelerini tek çatı altında birleştirdiklerini söyleyen Tezcan Okay, Bayraklı’daki My Plaza'da toplam 700 metrekarelik bir alanda satış ve pazarlama ekibinin tek noktada buluştuğunu; firmanın güç ve hızının katlandığını söyledi.

 

Kurum içi eğitimlerle tüm ekibin bilgilerini güncel tuttuklarını belirten Okay, “Alanında uzman eğitmenlerimizle birlikte çalışanlarımıza yönelik eğitim programları sunuyoruz. Ekim ayından önümüzdeki Nisan ayına kadar bir eğitim programı oluşturduk. Bu program kapsamında satış pazarlama, iletişim, beden dili, organizasyon, gayrimenkul ve emlağa giriş, kişisel gelişim alanlarında eğitimler vereceğiz. First Class Trust Union çatısı altında bu eğitimleri verebilmek için insan kaynakları uzmanı ve alanında 10 yıl deneyimli eğitmenimizi bünyemize dahil ettik. Ayrıca Ekibimize yeni katılan profesyonel satış direktörümüz ile satış gücü ve performansımızı daha da yukarı taşımayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı. 

A'DAN Z'YE HİZMET 

First Class Trust Union olarak müteahhit ve mimarlara kurumsal çözümler ürettiklerini aktaran Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tezcan Okay, arsa temininden, bölge - müşteri analizine, konsept ve proje oluşturmadan satışına, ikinci el satış ve kiralamadan bina yönetimine, gayrimenkul sektörünün her alanında hizmet verdiklerini söyledi.

 

Profesyonel bina yönetimi konusunda da deneyimli bir kadro ile çalıştıklarını kaydeden Okay sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Herkes uzmanı olduğu işi yapmalı. Müteahhitlerin bu yöndeki taleplerinden ötürü bu hizmeti de uzman kadroyla sunmaya başladık. Binaların ilk kurulduğu yıl mutlaka eksiklikler olur, önemli olan eksiklikleri minimum seviyede tutup ev sahiplerine hissettirmeden çözümleyebilmektir. Bildiğiniz gibi İzmir'de sayısı günden güne artan konsept projeler var. Binaların 2'nci el satış ve kiralama bedellerinin korunması, değerinin sürekli artış göstermesinin ancak profesyonel bir bina yönetimiyle mümkün olduğunu görüyoruz”.


Geri Dön