26 / 04 / 2024

İzmir'deki çok amaçlı salonlardan 20'ncisi hizmete girdi

İzmir'deki çok amaçlı salonlardan 20'ncisi hizmete girdi

İzmir Büyükşehir Belediyesince yaptırılan çok amaçlı salonlardan 20'ncisi hizmete girdi



İzmir Büyükşehir Belediyesince yaptırılan ve her biri 1 milyon liraya mal olan çok amaçlı salonlardan 20'ncisi, Menemen'in Asarlık bölgesinde hizmete girdi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından küçük yerleşim bölgelerinin sportif ve sosyal gereksinimlerini karşılamak için planlanan çok amaçlı salonlar, "açılıp kapanabilen" tribünleri sayesinde sahne ve spor salonunu bünyesinde birlikte barındırıyor.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, açılış töreninde yaptığı konuşmada, adil yönetim anlayışı çerçevesinde tüm ilçe belediye başkanlarıyla kol kola girdiklerini belirterek, "Söz verdiğimiz işlerin ve projelerin arkasındayız" dedi.

Kocaoğlu, 20'nci çok amaçlı salonu hizmete açmanın gururunu yaşadıklarını ifade ederek şunları kaydetti:

"Biz göreve geldikten sonra sınırlarımız beş misli büyüdü. Büyüyen sınırlarımız içinde kendimize üç hedef koyduk. Bunlar, arazi yollarının asfaltlanması, çok amaçlı salonların yapılması ve tarımın desteklenmesiydi. Daha
önce hizmete giren Emiralem, Koyundere, Ulukent ve Seyrek'teki salonların ardından Asarlık'taki salonla birlikte sadece Menemen'de beş adet çok amaçlı salonun açılışını gerçekleştirdik. Adil yönetim anlayışımız ile ilçe belediye başkanlarımızla kol kola çalışabileceğimizi ispat ettik. Artık her şey daha kolay, söz verdiğimiz işlerin ve projelerin arkasındayız."

Menemen Kaymakamı Turgut Subaşı da Asarlık'a yapılan salon için Kocaoğlu'na teşekkür ederek, "Müthiş şekilde toplumsal ihtiyaçları karşılayan yerinde bir yatırım. Bu salon toplumsal kaynaşmaya büyük katkı koyacak" diye konuştu.

Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin ise ilçede bugüne kadar açılan dört çok amaçlı salonda 3 binin üzerinde sporcunun eğitim gördüğünü dile getirerek, söz konusu yatırımın en az yol, su, kanal kadar önem taşıyan bir hizmet olduğunu söyledi.

Törene CHP  İzmir  Milletvekili Selçuk Ayhan, İl Genel Meclisi Başkanı Serdar Değirmenci, eski Asarlık Belediye Başkanı Alaattin Aksak, il genel meclisi üyeleri, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri, muhtarlar ve bölge halkı katıldı.
AA


Geri Dön