16 / 04 / 2024

İzmir'deki Sillion Outlet 6 Kasım'da açılacak!

İzmir'deki Sillion Outlet 6 Kasım'da açılacak!

Yedi Yapı Turizm bünyesinde birleşen işadamlarının Çiğli'de yaptırdığı alışveriş merkezi Sillion Outlet 6 Kasım'da açılacak



İzmir'in önde gelen işadamları, Yedi Yapı Turizm bünyesinde güçlerini birleştirerek, Çiğli'de İzmir'in en büyük alışveriş merkezlerinden Sillion Outlet'i inşa etti. Rodi Giyim, Graniser Seramik ve Kazancı İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Kazancı; Kartal Tepe Yapı, Özdemirkol İnşaat ve Özdemirkol Kazancı İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Demirkol; Murat Gökçekaya Kuyum, Murat Kuyumcu ve Gökçekaya Uluslararası Nakliye'nin Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gökçekaya; Gayda İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Özcan; M.Ç.K tekstil ve Yeşil Beyaz Mücevherat'ın sahibi Metin Kazancı; Katal İnşaat ile Karşıyaka Müteahhit ve İşadamları Derneği'nin Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Erdem'in, Yedi Yapı Turizm çatısı altında yaptırdığı Sillion Outlet 6 Kasım'da açılacak.

Türkiye'nin ünlü markalarının outlet mağazalarının buluştuğu Sillion Outlet'te elektronikten giyime, fast food'dan kozmetiğe, aksesuardan tekstile, anemon otelden spa merkezine kadar geniş yelpazede hizmet verilecek. Teknosa, Kipa Expres, Barçın Spor, Mert Optik, Rodi, Yards, defacto, lcw, Favori Kuyumculuk, Kahve Diyarı, Pizza Tomato gibi Türkiye'nin ünlü markaları Sillion Outlet'te bir araya gelecek.

Ayrıca konferans salonu, nikah sarayı, otel, spa merkezi, market, oyun salonu, otopark gibi birçok etkinlik merkezinin bulunduğu Sillion Outlet merkezi, konumu sayesinde ulaşım konusunda da rahatlık sağlıyor. Yoğun bir çalışma ve planlama sürecinin ardından Kasım ayı içinde açılışı yapılacak Sillion Outlet'in İzmir'de yeni bir cazibe merkezi haline gelmesi planlanıyor.
Yeni Asır


Geri Dön