19 / 04 / 2024

İzmir'in 2021 yılındaki yatırım programı TBMM'de!

İzmir'in 2021 yılındaki yatırım programı TBMM'de!

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, Bakanlığın İzmir'de 2021 yılında yapımı ve uygulanması devam eden yatırımlarına ilişkin soru önergesi verdi. 



Bakanlığın İzmir'de 2021 yılında yapımı ve uygulanması devam eden yatırımları TBMM gündeminde. CHP  İzmir  Milletvekili Bedri Serter, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

CHP'li Serter, sorularının Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından yanıtlanmasını talep etti. Serter, "Aşağıdaki sorularımın, T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından yazılı olarak yanıtlanmasını arz ederim" diye konuştu. 

İzmir in 2021 yılındaki yatırım programı TBMM de!

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter'in Bakanlığın İzmir'de 2021 yılında yapımı ve uygulanması devam eden yatırımlarına ilişkin soruları şu şekilde: 

1- Bakanlığınızın İzmir özelinde 2021 yılında yapımına veya uygulanmasına devam ettiği yatırımlar ve projeler neler olmuştur? 

2- Bakanlığınızın 2021 bütçesi çerçevesinde İzmir için harcamayı taahhüt ettiği bütçe ne kadardı? Ekim 2021 itibariyle gerçekleşen harcama ne kadar olmuştur? 

3- 2021 sonu itibariyle biteceği belirtilen ancak 2021 sonu itibariyle bitmeyeceği ve 2022'ye kalacağı öngörülen projeler ve yatırımlar nelerdir? Bu proje ve yatırımların bitmesi halinde toplam maliyetinin Bakanlığınızın bütçesi çerçevesine ne kadar olacağı planlanmaktadır? 

4- 2022 yılı için Bakanlığınızın İzmir’e dair yatırım programı çerçevesinde gerçekleştireceği projeler ve yatırımlar nelerdir? Ve bunların bütçesi için Merkezi bütçeden ayrılması planlanan ödenek ne kadar olacaktır? 

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com
 


Geri Dön