26 / 04 / 2024

İzmit Alikahya Emekli Evi açıldı!

İzmit Alikahya Emekli Evi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Alikahya'daki emekli evini hizmete açtı.



 

İzmit Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek olan emekli evlerinin sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Halen şehrin 10 ayrı noktasında bulunan 5 yıldızlı otel konforundaki bir emeklievi de İzmit Alikahya’da açıldı.

İzmit Belediyesi'nde yer alan habere göre, Alikahya merkez mahallesinde yer alan belediye hizmet binası içinde Emeklievi’nin açılışına İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Belediye Meclis Üyesi İbrahim Kılıç, Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Mehmet Örgev, Kocaeli Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim, muhtarlar, AK Parti İzmit İlçe yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

İzmit Belediyesi’nin Projesi

Açılışta açıklamalar yapan Başkan Nevzat Doğan, Türkiye’de ilk defa Emeklievi Projesi’ni İzmit Belediyesi olarak kendilerinin hayata geçirildiğini söyleyerek, “Başımızın tacı büyüklerimize güzel bir hizmeti sunmanın mutluluğu içerisindeyiz. 5 yıldızlı otel konforundaki emekli evinde çay, kahve, internet, televizyon, masaj koltuğu satranç ve tavla gibi emeklilerin ihtiyacı olabilecek her şey mevcut. Millet olarak bin yıllardır birçok badireleri atlatıyorsa, bugünlere böyle güzel birlik beraberlik içerisinde geliyorsa bunun nedenlerinden biri de anaya, ataya sahip çıkmaktır. Binlerce emeklimizin yararlandığı emekli evlerimizin böyle bir anlamı da var." dedi.


Geri Dön